Senaste nyheterna från Cleveland Browns CBS Cleveland

Senaste nyheterna från Cleveland Browns CBS Cleveland

92.3 The FanVISIT THE 92.3 THE FAN HOMEPAGE Clevelands sportfans har ett djärvt val för nyheter och information om sina favoritsporter. Sports Radio 92.3 The Fan (WKRK FM) har lokalt producerade program som är värd för bekanta Cleveland-röster, tillsammans med uppdateringar av rubriken var 20: e minut och en komplett serie av NFL och collegefotbollsspel genom spelomslag. För att bryta nyheter och allt som påverkar Clevelands sportscenar, lita på Sport Radio 92.3 The Fan och CBS Sports Radio. Patrick’s Day DrinksThese boozy drycker kommer att vända varje St. Patty Day till en fest att även St Patrick själv skulle lyfta ett glas till.

Bästa lokalt ägda kaffebutiker På ClevelandEast sida, västsidan, runt om i staden njuter folk i Cleveland och dess omgivande förorter med gallon i hundratals närbutiker som ligger bekvämt nära deras hem, nära deras arbetsplats eller på rutt mellan de två. Alla har sina Går Man Ner I Vikt favoriter och alla dessa butiker att välja mellan är en skrämmande uppgift att besöka dem alla. Förhoppningsvis kommer den här listan att hjälpa dig att hitta din favorit.

America Best Irish PubsHome är där irländarna hänger en hatt, och dessa pubar är några av de bästa i Amerika. Ännu bättre när det är en familjedrivet plats där keltisk musik och gemytlighet är på menyn tillsammans med Guinness pints.

Bästa evenemang som planeras för International Women Day 2018Consider som deltar på några av de bästa händelserna som planeras i dessa utvalda städer för Internationella kvinnodagen.

Bästa semestermål för amerikansk historia BuffsFive av de bästa semesterdestinationerna för amerikanska historia älskare att överväga i år är inte nödvändigtvis den mest kända.

Bäst 2018 Singles CruisesCruise-företag har intensifierat sina erbjudanden för att öka appellen till en yngre demografisk. Det finns singelkryssningar, kryssningar endast för vuxna, interaktiva temakryssningar, kulinariska bootcamps och signaturhändelsekryssningar, några med solokabiner.

Svart historia Månad: 5 Destinations för afrikansk amerikansk kultur HistoryFive rekommenderade amerikanska städer att besöka under svart historia månad.

Browns Tender WR Josh Gordon; Kommer betala honom 790 000 dollar 2018 Efter att ha återvänt från en långvarig upphängning som började 2015, tog Gordon 18 pass för 335 meter och en touchdown i 5 matcher 2017 efter att han återupprättats av NFL-kommissionär Viktminskning Tabletter Roger Goodell.

Benjamin Allbright: Browns Trade Strategy Var Brilliant Benjamin Allbright från FM 104.7 i Denver gick med i Andy och Jeff för att diskutera de gratis byråerna för Kirk Cousins ​​och Case Keenum, Gå Ner I Vikt Snabbt Browns preferens för toppvalet i utkastet, sannolikheten för att Saquon Barkley går topp 10 i NFL-utkastet planerar framtiden för Deshone Kizer i Green Bay och Browns att göra affärer före fri byrå.

Mary Kay Cabot: 60% Chance Browns Tecken SolderMary Kay gick med i Andy och Jeff för att diskutera Joe Thomas-framtiden, sannolikheten för att Nate Solder tecknar i Cleveland och hur mycket han kostar, en omgång av de rörelser som gjorts under helgen, chanserna Browns draft 2 quarterbacks, Saquon Barkley utkastslits och styrkan i QB-klassen.

Aditi Kinkhabwala: Som i måndags berättade jag Browns Front Office vet fortfarande Joe Thomas DecisionNFL Network Kinkhabwala gick med i Ken Carman och Anthony Lima för att prata om Cleveland Browns och vad de gör i fri byrå.

Steve Tasker: Tyrod ‘Hjälper ditt lag att vinna, men han vann vinna det’; Att få ‘en riktigt bra spelare’ I LandrySteve Tasker talar om Browns-handeln som förvärvar Tyrod Taylor, Jarvis Landry uppåt i detta brott och Browns andra flyttar före fri byrå.

Scott Petrak: DB, OL och WR kommer att bli FA-målScott gick med i Andy och Jeff för att diskutera Browns flurry of moves över helgen, vad John Dorsey har visat så långt som Browns GM, om fler rörelser är i horisonten och nära och långsiktiga Tyro Taylors framtid.

Sal Capaccio: Bills Expected Way Mindre än 3: e Rounder för TaylorSal Capaccio från WGR 550 i Buffalo gick med i Andy och Jeff för att diskutera Browns förvärv av Tyrod Taylor och om Browns fans kommer att omfamna honom. Han säger att Taylor blir den perfekta quarterbacken för att ställa in tonen för vilken QB som väljs i utkastet.

Vic Carucci: Browns Overpaid For Tyrod TaylorVic Carucci av Buffalo News och Sirius XM NFL Radio gick med i Ken Carman och Anthony Lima för att prata om nya Browns QB Tyrod Taylor.

Daryl Ruiter: Tyrod Taylor är den perfekta bron kvartalsbacken men han ändrar John Dorsey plan för NFL DraftOur Browns slår reporter Daryl Ruiter gick med i Ken Carman och Anthony Lima för att prata om Browns upptagen helg i branschen.

Carman och Lima 12 mars öppnings segment Browns gick handel galen sedan senast Ken och Anthony var på flyg, så de börjar showen med sina reaktioner.