Senaste målet av L leder Tech över Alaska

Senaste målet av L leder Tech över Alaska

Justin Misiak slog det 12:34 in i den andra perioden och gjorde sin femte säsong när han tippade i ett skott av Reinke. Greyson Reitmeier assisterade också med matningen ut till Reinke vid den punkten.

Thomas Beretta gav hemmalaget sin första ledning på natten med 1:52 kvar i andra när han avslutade ett centreringsfoder av Jake Jackson. För Beretta var det hans sjätte av säsongen, och andra i helgen, med Dylan Steman plocka upp den sekundära assistenten.

Efter L ‘Esperance’ s mål och en Michigan Tech straff med 21 sekunder kvar, använde tränare Lance West sin timeout och drog hans målvakt för en 6 till 4 fördel. Huskierna rensade pucken och lät inte skott mot Gå Ner ett Kilo I Veckan nätet förblir obesegrat i nio av deras senaste 10 WCHA-spel.

‘Vi’ jagar hem isen just nu och Viktminskning Tabletter sex poäng i helgen är stora, säger Tech-tränaren Joe Gå Ner ett Kilo I Veckan Shawhan. ‘Lagen ovanför oss vann också i helgen, men det bra för oss är att vi får spela dessa lag ner sträcka.’

Tech outshot Alaska 24 21. Devin Kero gjorde sin fjärde raka start och hämtade sin tredje seger med 18 sparade. Nio sparar kom i den tredje perioden ensam. Nik DellaMaggiore slutade 20 skott för besökarna.

Huskiesna krävdes sex straff och var 4 till 5 på straffdöd och 1 till 3 på power play.

Alaskas första periodens mål blev poäng av Tyler Cline (1:15) och Tayler Munson (8:52).

Dane Birks och Dylan Steman spelade båda sina 100: e matcher i en Tech uniform lördag. Steman förlängde sin poängstreck till fyra matcher med hjälp och har nu två mål och fem hjälper till i spetsen.

Lördag var Junior Hockey Night, Techs årliga firande av ungdomshockey i området. Teamet höll också Skate with the Huskies efter matchen.

Huskies välkomnade WCHA-fanen Will Sterrett till spelet när han fullföljde sitt mål att besöka alla 10 WCHA-skolor. John MacInnes Student Ice Arena var hans sista stopp.