Senaste informationen om donationssidor

Senaste informationen om donationssidor

När texanerna skadar drar vi samman, och här hittar du den senaste informationen om Gå Ner I Vikt Snabbt donationsplatser, skydd och annan information för att hjälpa Harveys offer lokalt och i södra Texas. (Från Lufkin Hurricane Relief team) Hampton och Hotel quad off av 59 behöver både män och kvinnor s deodorant, tandkräm och tandborstar, formel och blöjor (storlekar nyfödda, en och två). För närvarande finns det 1000 evacuees på platsen och 300 öppna rum (FEMA accepteras på Quality Inn och Comfort Suites, inte Holiday Inn eller Hampton).

Sept. 2:

‘Well Kneaded’ Massage Therapy på 2633 Bill Owens Pkwy i Longview tar donationer måndag och tisdag den 4 september och 5. Föremål som mat, vatten, kläder, toalettartiklar och pengar är välkomna. På onsdag till fredag ​​den 6 september till och med 8, kommer hälften av vinsten från massage som bokas på dessa dagar doneras till familjer i nöd. För frågor eller att donera andra tider, ring eller text 903 220 2421.

Sept. Hjälp oss ‘Lager trailern’ !!!! Nacogdoches County FFA-kapitlen förenar krafter för att samla skivor, kvadrathögbalar, myggflugspray, matning, veterinärlindning och allt annat som vi kan ta hand om !!! Så många av våra kapitel IX FFA-kapitel och deras boskapsprojekt har förödats av orkanen Harvey. Camp Davis Stone and Grass donerar $ 10 av varje pall av stenar som köpts till Hurricane Harvey-lättnad under september månad. Besök deras Facebook-sida för detaljer. Mineola ISD-studenter samlade in förändring för att hjälpa till med orkanavlastningsinsatserna och presentera checken till Gå Ner ett Kilo I Veckan amerikanska Röda korschefen Tammy Prater vid ikvällens match. Fans uppmanas att donera vid porten och hela spelet under Pass The Helmet-händelsen under spelet Tjugofem sjuksköterskor från östra nordöstra Texas lämnar för Beaumont för att hjälpa till med Gå Ner I Vikt Snabbt hjälpinsatser. Dessa sjuksköterskor kommer från Sulphur Sprngs, Jacksonville, Winnsboro, Tyler, Longview, Marshall och Texarkana. Alla Neighbors Emergency Center Locations accepterar nu orkanen Harvey relief donationer. Enligt Tyler City har 229 personer registrerat genom Faulkner Park Police Station för FEMA. Det finns också en hemsida där evakuerade kan få mer information.

Colonial Hills Baptist Church tjänar som ett samlings- och distributionscenter för evakuerade. De tar saker som toalettartiklar, obehagliga livsmedel, blöjor (vuxna och barn), färgböcker / kritor, hundmat (10 lb eller mindre påsar) och rostfritt stål hundskålar. dagligen till och med september 10. Sabine Little League fotbollstävlingsteam kommer att hålla en biltvätt / bake försäljning vid Longview Regional Family Care Center beläget vid 1574 Farm till Market Road 1252 i Kilgore. Halvdelen av alla vinster kommer att doneras till orkanoffer. Pojkarna har sagt att träning är svår men inte så svår på pojkarna ner på kusten som har förlorat allt och kanske inte ens har en fotbollssäsong i år. Avinger brandkår torsdag och fredag ​​9 6 accepterar donationer av något slags saker som du kanske tror skulle behövas under en kris. 1 kl 7:30 kommer Mustangerna ta på Union Grove Lions på Union Grove ISD stadiumHuntington på Beckville Fri. TJC kommer att hålla en blodkörning den 1 september för att hjälpa till att fylla på områden som förstörts av Harvey.

VattenflaskorDiapersBaby WipesToothpaste TandenborstarBlanketterDu behöver inte ta med pengar eller presentkort. Drop-out platser finns på Lower School eller Cabin Coffee House.