Senaste filmnyheterna

Senaste filmnyheterna

Fjäril, Kannada Remake av Kangana Ranauts drottning, går på golv Skyddet av Kannada-versionen av Kangana Ranauts 2014 blockbuster Drottning gick på golv på tisdag. Filmstjärnans skådespelerska Parul Yadav i huvudrollen medan Amy Jackson kommer att ses som hennes vänNene Raju Nene Mantri Teaser: Rana Daggubati Funktioner Som En Kraftfull PolitikerFörsäljaren av Rana Daggubatis kommande Telugufilm Nene Raju Nene Mantri är äntligen ute. Går Man Ner I Vikt ‘Teaser av min nästa, Nene Raju Nene Mantri, kommer ut den 6 juni !! Kan inte vänta med att dela, ‘Rana tweeted på söndag

Rana DaggubatiNene Raju Nene MantriNene Raju Nene Mantri teaser

Tabu att spela mor till Nagarjuna s Son Akhil Akkineni i sin nästa film: ReportsTabu, som för närvarande spelar in Rohit Shetty s Golmaal Again, är helt och hållet redo att spela mor till Telugu-skådespelaren Akhil Akkineni i Går Man Ner I Vikt en otitlad filmPrabhas säger att han ‘har varit mer Baahubali än sig själv om fem år ‘Prabhas, som porträtterade Mahendra Baahubali i Baahubali 2, sa att det var svårt att komma ut ur karaktären Prabhas’ Saaho: Denna bollywood skådespelare att spela skurk i FilmNeil Nitin Mukesh kommer enligt uppgift att spela motståndare motsatt Baahubali s Prabhas i sin nästa film SaahoSuperstar Rajinikanth börjar Skytte för Kaala Karikaalan I MumbaiSuperstar Rajinikanth har börjat skjuta på sin kommande tamilska film Kaala Karikaalan i Mumbai. Filmen kommer att produceras av Wunderbar Films etablerad av Rajinikanths svärson Dhanush och hans dotter AishwaryaaBaahubali s Prabhas kommer skjuta för Saaho i Mumbai. Bollywood fördelar kommersiellt i fyndet. Vår kärnidé är att berätta dessa berättelser på de språk som de härrör från. ‘Rajinikanths nästa film är titeln Kaala Karikaalan, Dhanush RevealsKaala Karikaalan produceras av Dhanushs Wunderbar Films medan regissören Pa Ranjith håller näsan av filmen Naga Chaitanya ‘Änns’ Be om hans bröllop till Samantha Ruth Prabhu ‘Varhelst jag går frågar jag om mitt äktenskap. Ärligt talat är det inget tryck längre eftersom alla vet. Jag tror på den här fasen, där människor ständigt vill veta om mitt äktenskap, Gå Ner I Vikt Snabbt det vann inte länge, sade Naga ChaitanyaVishwaroopam 2: Kamal Haasanaktier En uppdatering om filmkamalen Haasan har spelat in den sista sången av Vishwaroopam 2, hans kommande film.