Senaste Bollywood Stories

Senaste Bollywood Stories

Dagens stora release: Akshay Kumars toalett: Ek Prem KathaAkshay Kumars toalett: Ek Prem Katha har ett socialt meddelande som är inslaget i humor

toalett ek prem kathaVIP 2

Dagens stora release: Shah Rukh Khan och Anushka Sharma s Jab Harry Met SejalIn Jab Harry Met Sejal startar huvudpersonerna en resa för att hitta Sejals ring som bara gör Gå Ner I Vikt Snabbt Piller att de inser vad de Gå Ner I Vikt Snabbt menar för varandra

jab harry träffade sejalShah Rukh Khananushka sharma

Idag s Big Release: Indu Sarkar och MubarakanMadhur Bhandarkar s Indu Sarkar är inställd under nödsituationen. Under Går Man Ner I Vikt tiden kommer Mubarakan att kittla ditt roliga benTodays stora frigörelse: Mycket efterlängtad läppstift under min BurkhaLipstick Under min Burkha, som hade en ojämn start, kommer slutligen att träffa skärmarna idag

läppstift under min burkhamunna michael

Idag s Big Release: Sridevi s MOMBollywood har två film som släpper idag MOM och Guest Iin London. Hollywoods erbjudande Spider Man: Homecoming to moviegoersToday s Big Release: Jag Haseena Thi Ek Deewana Tha, The Big SickUpen Patel s Jag Haseena Thi Ek Deewana Tha släpps tillsammans med Anupam Khers Hollywood-film The Big Sick

Jag Haseena Thi Ek Deewana Den stora sjukbarnsföraren

Dagens Big Release: Salman Khans TubelightSalman Khan’s Tubelight är inställd mot Indo Kinas krig (1962). Detaljer kommer att meddelas ‘Snart’ ‘Vi tänker på Don 3 och vi tänker oss hårt på det . Vi har hittat den rätta idén, den skrivs nu. Vi kommer snart att meddela ett officiellt meddelande, säger Ritesh Sidhwani