Senaste Anglia News

Senaste Anglia News

Offret attackerades av en man när hon gick längs en stig i Powers Hall End och Bluebell Close / Bramble Road. Hon lyckades slåss honom och kom undan.

Mannen beskrivs som vit, knappt 6ft lång, stor byggnad med mörka buskiga ögonbryn, gröna ögon och kort, rakat mörkt hår.

Han såg på sig en svart puffad jacka med huva och ljusblå jeans och bär en grå och svart ryggsäck. Mannen tros ha talat med en utländsk accent.

Den berömde brittiska fysikeren dog fridfullt vid sitt hem i Cambridge vid 76 års ålder.

Han var en kollega av Gonville Gå Ner ett Kilo I Veckan Går Man Ner I Vikt och Caius, högskolan som var hans akademiska hem för nästan hela sitt arbetsliv. Han beskrev det som en ‘konstant tråd som löper genom mitt liv’.

Han blev en kille i Caius i oktober 1965, Gå Ner I Vikt På En Vecka två år efter att ha fått en första medicinsk diagnos som tyder på att han bara hade två år att leva.

Idag höll högskolan en man ‘vars orena humoristiska upplevde högt bordsmiddagar och såg honom oroligt runt hall i sin rullstol till en valss stammar vid en högskola’.

Sjukdomen dödar en tredjedel av människor inom ett år och mer än hälften inom två år efter diagnosen. Ändå diagnostiserades prof Hawking med tillståndet i hans tidiga 20-talet och bodde tills han var 76 år.

Villkoret är dödligt och fortskrider vanligtvis snabbt, vilket påverkar hjärnan och

ryggrad.

MND-föreningen konstaterar att tillståndet påverkar alla olika, inte alla symptom kommer att påverka alla och symptomen utvecklas vid olika hastigheter.