Semestervårdsmöjligheter listade i Chemung County

Semestervårdsmöjligheter listade i Chemung County

ET okt och 18 oktober 2015

Volontärer Gå Ner I Vikt Snabbt hämtar presentpåsar Julmorgon vid Arctic League-högkvarteret. Arktiska ligan är en av flera myndigheter i Chemung County som behöver volontärhjälp under semestern. (Foto: JEFF MURRAY / FILE PHOTO) Med erkännande av behovet av att stödja grupper och byråer som hjälper de boende i Chemung County, institutet för mänskliga tjänster genom sin 2 1 1 Helplinehas sammanställde en lista över semestervårdsmöjligheter i Chemung County.

‘Att ge tillbaka i vilken kapacitet donation, volontärarbete, hänvisar någon att ringa 2 1 1 för hjälp ger verkligen samhället tillsammans’, säger Carol Wood, direktör för 2 1 1 hjälplinjen i ett uttalande. ‘Behovet är större än någonsin, men det är också potentialen att stödja denna högsäsong.’

2 1 1 Helplineprovides hänvisningar till givare, volontärer och de som behöver hjälp genom att ansluta individer till lokala organisationer.

Arctic League: Accepterar donationer av pengar för att köpa nya leksaker och andra föremål för lokala barn under semesterperioden. Volontärer behöver leverans av leksaker Gå Ner ett Kilo I Veckan på julafton och julmorgon. Hjälp är också att sortera och paketera gåvor. Sponsorn får en lista över familjens önskemål och behov, med alla storlekar, åldrar och könsinformation. Godkännande av donationer av gåvor, leksaker, andra material eller pengar. Söker personer, familjer eller organisationer som är villiga att anta familjer i behöver hjälpa till med att ge dem gåvor och måltider för semestern. (607) 734 9784, ext. Volontärer behövs för att hjälpa till med att laga och servera måltider. Ring senast den 16 november för att anmäla sig som volontär (607) 734 9784, ex. Donationer distribueras till invånarna i Frälsningsarmens säkra hus, ett skydd för kvinnor och barn som är offer för våld i hemmet. Accepterar alla storlekar av försiktigt använda vinterrockar, hattar och vantar som ska distribueras till individer i nöd under vintersäsongen. acceptera monetära donationer genom Ketil Drive-ansträngningen. Alla donationer används lokalt för att hjälpa individer och familjer i nöd. Söker individer eller grupper att anta familjer eller änglar som behöver hjälp med att ge julklappar. Behov av volontärer som är villiga att Ring en klocka för att hjälpa Går Man Ner I Vikt till med att stödja den årliga Kettle Drive-kampanjen. Mindre frivilliga måste åtföljas av en förälder eller vårdnadshavare. Kettle Drive börjar 3 november. (607) 732 0314.