Semesterutställningar anländer

Semesterutställningar anländer

Biljetter är $ 8 för barn, $ 13 för studenter Gå Ner I Vikt Snabbt och seniorer och $ 15 för vuxna. Geauga Lyric Theatre ligger vid 101 Water St. på Chardon Square.

Den 3 december, för endast en extra $ 10 biljett, kan du också delta i Fruitcakes Festive Fundraiser på GLTG Art Center över gatan på 106 Water St. There, före showen, njut av vin och aptitretare (juice för barnen!) Och bjud på en speciell tomtkorg, mystiska lådor för barn och vuxna, och en semester singalong.

Efter showen, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kom tillbaka till efterrätt och vinnaren av rafflekorgen. Bär din favorit fula tröja och de lägger in din egen på vår Facebook-sida.

Nu hur kan du skicka det?

föreställer sig en liten stad där alla känner till alla affärer, alla samlar för händelser och helgdagar är en blandning Går Man Ner I Vikt av roligt och stress.

Låter som en stad GLTG folk vet väl!

I denna julkomedie måste två ogifta systrar som delar ett hus men kan stå varandra behöva arbeta tillsammans varje jul för att fortsätta fruktkakningstraditionen att förse medborgarna med alla favoritbakterier bra. Men deras mamma ville bara hälften av receptet, och ingen syster är villig att dela. Lägg till deras shenanigans en fruktkaka snitching runaway, en förlorad katt, en julgris som heter Buster, en livlig julgran, en kycklingpoxepidemi, och att ett recept på semester skratt. Upstage specialiserar sig på barnteater och presenterar flera workshopaktiviteter som kommer att introducera gäster till sin årliga vårproduktion, på taket. Workshops kommer att omfatta sessioner om dans, auditionsprocessen, teckenuppbyggnad och mycket mer. Du kan delta i endast en session eller stanna för hela öppet hus. Förfriskningar kommer att finnas tillgängliga för köp. Upstage möts på Cleveland Public Library på 17109 Lakeshore Blvd. i Cleveland.

Fine Arts Association

Om du har köpt dina biljetter till och Djuret på Konstnärsförbundet ännu, som går igenom 18 dec, kanske du redan är otur.

Ord på gatan är dock att showen går väldigt bra. Och som vanligt finns det några unga thespians som deltar i denna Disney-klassiker.