Semesteruthyrning kan leda till lång tid

Semesteruthyrning kan leda till lång tid

‘En av de viktigaste sakerna jag tittar på är hur länge behöver jag kollegaer och om den här sökanden är tillgänglig vid dessa tillfällen, om de är och allt ser bra ut på sin ansökan, så är det som vi ska kalla in för en intervju, säger Hohne.

Chefer säger också att följa upp efter att ha vunnit i dina ansökningar ger den potentiella medarbetaren en extra kant.

Om de nya medarbetarna Går Man Gå Ner ett Kilo I Veckan Ner I Vikt bevisar sig under semestern, säger Hohne att det bara är möjligheten att hålla sig på lång sikt.

‘Vad det säsongsbetonade jobbet gör för de flesta medarbetare ger dem möjlighet att se om det här är ett bra ställe för dem att arbeta och om de gillar det och självklart om de arbetar bra och gör ett bra jobb, kommer vi att göra allt vi kan för att Går Man Ner I Vikt försöka hålla dem efter semesterperioden också, säger Hohne.