Semesterutgifter utan kontroll

Semesterutgifter utan kontroll

Prenumerationer Gå till Prenumerationscenter för att hantera din: Min profilMånga kanadensare tror att deras semesterutgifter är out of control, och mer än hälften säger att de kommer att spendera mer än de budgeterade, en online-undersökning för CIBC föreslår. När frågade hur mycket de planerar att spendera svarade svarande i genomsnitt $ 643 på gåvor och ytterligare $ 300 på inredning och underhållande. Det är en ökning på åtta procent på vilka respondenter i samma undersökning som sagt före jul i 2016. 2017 Angus Reid-undersökningen av 1 512 slumpmässigt utvalda kanadensiska Vuxna utfördes den 27 november och 28 i år för Gå Ner I Vikt Snabbt Piller CIBC. Nästan tre fjärdedelar av de svarande kom överens om att de ‘önskar att de kunde spara mer pengar’ vid den här tiden av året. Omkring 52 procent sa att de skulle sluta spendera mer än vad de tyckte om. Förutom att spendera för mycket, fanns det gott om klagomål om semester shopping, tidskryssning och känsla av press för att ge presenter. Det var bara nio procent som var Går Viktminskning Tabletter Man Ner I Vikt Scrooges som sa att de hatar att ge presenter beca använd det så stressigt och dyrt. Och bara åtta procent sa att de inte deltog i en semestergåva som gav på något sätt. Ett förvånansvärt stort antal sa att de var ‘moderna Santas’ och kom överens med uttalandet ‘Jag älskar absolut att ge julklappar till vänner och familj. det är en del av semestermagicen. ‘Omkring 47 procent av de svarande i åldrarna 18 till 34 kom överens med det uttalandet och 40 procent av de 35 år och äldre. Detta är en del av den stress som människor känner i början av semestern säsong, sa han. Det spelar in i Kanada höga hushållens skuldnivåer. Hur man håller på att spendera under kontroll ‘Många människor sätter ihop en budget, men om de säger att de kommer att spendera mer än de vill, det beror på hur realistisk är budgeten. ‘Medan ett stort antal sa att de tyckte om att ge gåvor, sa ungefär hälften av de svarande att de kände sig skyldiga att ge. Nicholson föreslår en konversation med vänner och familj för att ställa förväntningar på att ge semester. eliminera presentgivande och poolresurser på en samling som ger alla varma minnen. Upp 10 tips för att testa dina semesterutgifter. Använda belöningar poäng och förbetalda kort kan hjälpa till att hålla utgifterna under kontroll, säger han. Omkring 12 procent säger att de använder lojalitetsprogramspunkter på den här tiden av året, med kvinnor, årtusenden och atlantiska kanadensare kommer sannolikt att dra fördel av belöningar. Att ge och ta emot presentkort och kontanter kan också hjälpa människor att hålla sig till en budget, säger Nicholson. jobba hos en online-återförsäljare i samma land och få presenten direkt till vän eller familjemedlem.