Semestertråden

Semestertråden

WG Hyrde inte Viktminskning Tabletter en bil men tillbringade de första fyra dagarna i fjorton dagar i Havanna och spenderade tiden på att kontrollera historiska områden som revolutionerande torg, besökte Hemmingway bar och några andra besökte det obligatoriska besöket på en cigarfabrik. Vi stannade på hotellet som var byggnaden där Che Guevara lanserade revolutionen. Det är en bra stad och vill ta min son, kommer att skära ner på Majitos denna gång thoughWe stannade sedan i Varadero och besökte Al Capones gamla hus till middag som det nu är en restaurang, men sedan tillbringade de senaste 10 dagarna främst på strand. Jag går normalt inte Viktminskning Tabletter tillbaka till samma plats men vill ta min son.

Jag vet vad du menar om dem som säger om amerikanerna i åratal men hinder har nu blivit avslappnade och tror att det blir en mer realitet Gå Ner I Vikt Snabbt inom en snar framtid.

Om du går till Kuba, ta en titt på att besöka Vinales-dalen i Pinar del Rio-regionen på de lugnaste ställena jag någonsin varit på. Riktigt bra cykling och vandring i hektar av cigarr jordbruksmark. Don tror att jag någonsin kände mig som i fred med mig själv och världen som jag gjorde där.

Andra platser vi gillade var den gamla koloniet i Trinidad i söder. Vi åkte ridning där utan reglering eller träning alls, det närmaste jag varit i en hingst före var på York raser men inom fem minuter var vi borta över slätten som Lester Piggot på svart skönhet! En liten ö som heter Cayo Levisa utanför norra kusten var som paradiset på jorden också men jag vet att det har förändrats en rättvis bit nu.