Semestertips och gåvor till överlevande på din lista

Semestertips och gåvor till överlevande på din lista

Vilken mega kniv att packa är ett mycket personligt prepperbeslut, en som din genomsnittliga semester har inte förstått eller har tid att dyka dykaforskning. I alternativet väljer du snyggt med bra recensioner från de som känner till online och går till en medföljande mantel för att pryda upp erbjudandet.

Ett roligt namn är ett plus, till exempel Zombie Tinder Survivor 1 på $ 210, handgjord i USA. Den del som bolaget förklarar är bra för att skära rep, limbing små träd, dela ribbens bur av stort spel och göra fuzz pinnar för eldstart. Det är det fristående, handdrivna och högkapacitets Katadyn 8016389 Expedition KFT Water Filter System och det är en beaut från det schweiziska företaget på $ 1,499,95.

Vatten, i händelse av katastrof, är flytande guld, samma färg som detta snygga system.

Katadyn kan stadigt filtrera stora mängder vatten. Tillverkaren lovar att dess Katadyn 1040 KFT keramiska filter tar bort bakterier, cyster, alger, protozoer, sediment, smuts, sporer, vissa virus och andra sjukdomstillverkande medel ner till 0,2 mikron, och tar hand om alla radioaktiva partiklar.

Bredt tillgänglig. Baser. Täckt.

Det kallas det för att det är utformat för att få en genom de första kritiska 72 timmarna av en kris. Det är också inspirerande, med praktiska råd direkt på väskan: ‘Slow är jämn och smidig är snabb’, som i freak out.

Det finns en ryggsäck i ryggsäcken för dubbeltillförsel. Leveransfickorna är färgkodade och fyllda med Datrex matstänger, vattenfiltrering och förvaringsblåsor, första hjälpen, verktyg och vildmarkelektronik.

Pro tips: Puff bollen på den varma och mysiga mössa mössa kan avklippas och användas som eldstart. Du kan också bröda dig Gå Ner ett Kilo I Veckan borta från alla situationer med en hälsosam del av ljus orange orginalband och ladda mobiltelefoner med en handskruvad strömkälla.

Plastplattformar med hål kan användas som splinter eller snöskor, snurrade med några av de 100 fot röda paracord som finns. Avsett för katastrof, Gå Ner I Vikt Snabbt militären och andra användningsområden, inklusive en lösning för de hemlösa, är dessa glasfiberkompositskyddsborrningar förborrade med bulthål, snabb att montera, och de ‘är tillräckligt små i bitar för att passa in i bädden på en lastbil.

De är byggda för att upprätthålla orkanstyrka och tillräckligt stora för en hel familj. Den ursprungliga 14 foten med en höjd av 9 fot i mitten erbjuder 154 kvadratmeter och väger 600 pund. En 20 fotversion erbjuder 314 kvadratfot och är 12 fötterna höga i mitten.

Juneau, Alaska, erbjuder prisnoteringar online beroende på vilken storlek, isolering, golv och fönsteralternativ som väljs. Massor av färger för en kupol är tillgängliga: ljusgul eller varm rosa, någon? Baspriserna varierar från $ 7,500 till $ 12,500.

Den bästa delen: Gå med kupoler för flerrumsboende eller framtida städer.

Så där är du i din akutkupol, äter din akutmat, dricker ditt helt filtrerade vatten. Nu då?

Finns det liv i vägen för underhållning utan internet? Det finns ingen People-tidning i sikte.

Anne Washburn har skrivit en mörk komedi, ‘Mr Burns, en Post Electric Play’, som erbjuder en idé eller två om exakt hur man klarar tiden efter apokalypsen. Nyckeln, som Washburn tycker, är ‘The Simpsons.’

Bild en grupp överlevande runt ett lägereld som kämpar för att komma ihåg ett visst Simpsons avsnitt. Speciellt är det ‘den som Går Man Ner I Vikt bygger på filmen’ Cape Fear. ‘Nu, bild samma grupp som snabbt omvandlas till en teatergrupp, påminna bättre popkulturdagar i sång och dans, Simpsons maskerar på.’ Du vill verkligen ha saker att vara tröstande och bekant, och precis som du kommer ihåg dem ‘, förklarar Washburn om’ Mr. ‘Hur det är för små barn efter en kris. Hur det är för någon efter en kris. Du vill verkligen komma ihåg hur sakerna var.’