Semestertips och gåvor till din överlevande

Semestertips och gåvor till din överlevande

NEW YORK >> Det finns överlevande som är redo att hålla sig levande i månader med ingenting mer Gå Ner I Vikt Snabbt än en plastgaffel (kanske en överdrift), då finns ett större univers av preppers som kan behöva lite hjälp med bug-utrustningar, världens ände.

Medan du kanske tror farbror Philbert är borta från sin mutter, överväga att leka tillsammans för semestern med en dyr gåva som annars skulle bota sin katastrofbudget. För att du aldrig vet.

Vilken mega kniv att packa är ett mycket personligt prepperbeslut, en som din genomsnittliga semester har inte förstått eller har tid att dyka dykaforskning. I alternativet väljer du snyggt med bra recensioner från de som känner till online och går till en medföljande mantel för att pryda upp erbjudandet.

Ett roligt namn är ett plus, till exempel Zombie Tinder Survivor 1 på $ 210, handgjord i USA. Den del som bolaget förklarar är bra för att skära rep, limbing små träd, dela ribbens bur av stort spel och göra fuzz pinnar för eldstart. Det frittstående, handdrivna och Katadyn 8016389 Expedition KFT Vattenfilter System, och det är en skönhet från det schweiziska företaget på $ 1,499,95.

Vatten, i händelse av katastrof, är flytande guld, samma färg som detta snygga system.

Katadyn kan stadigt filtrera stora mängder vatten. Tillverkaren lovar att dess Katadyn 1040 KFT keramiska filter tar bort bakterier, cyster, alger, protozoer, sediment, smuts, sporer, vissa virus och andra Går Man Ner I Vikt sjukdomstillverkande medel ner till 0,2 mikron, och tar hand om alla radioaktiva partiklar.

Bredt tillgänglig. Baser. Täckt.

COOL GUY BUG OUT BAG

Rubrik i det stora okända måste innebära oattraktivt. The Seventy2 kit kommer högt betyg, Gå Ner ett Kilo I Veckan fullt laddad och det är coolt på $ 349,99.

Det kallade det eftersom det var tänkt att få en genom de första kritiska 72 timmarna av en kris. Det är också inspirerande, med praktiska råd direkt på väskan: är slät och smidig är snabb, som i inte freak out.

Det finns en ryggsäck i ryggsäcken för dubbelt arbete. Leveransfickorna är färgkodade och fyllda med Datrex matstänger, vattenfiltrering och förvaringsblåsor, första hjälpen, verktyg och vildmarkelektronik.

Pro tips: Puff bollen på den varma och mysiga mössa mössa kan avklippas och användas som eldstart. Du kan också bröda dig borta från alla situationer med en hälsosam del av ljus orange orginalband och ladda mobiltelefoner med en handskruvad strömkälla.

Plastplattformar med hål kan användas som splinter eller snöskor, snurrade med några av de 100 fot röda paracord som finns. Hela shebang: 11,4 pounds, sett på Tank. Avsett för katastrof, militären och andra användningsområden, inklusive en lösning för de hemlösa, är dessa glasfiberkompositskyddsborrningar förborrade med skruvhål, snabb att montera, och de är tillräckligt små i bitar för att passa in i en lastbils säng.

De byggdes för att upprätthålla orkanstyrkan och tillräckligt stor för en hel familj. Den ursprungliga 14 footen med en höjd av 9 fot i mitten erbjuder 154 kvadratmeter och väger 600 pounds. En 20 fot version erbjuder 314 kvadratmeter och är 12 meter hög i mitten.

Juneau, Alaska, erbjuder prisnoteringar online beroende på vilken storlek, isolering, golv och fönsteralternativ som väljs. Massor av färger för en kupol är tillgängliga: ljusgul eller varm rosa, någon? Baspriserna varierar från $ 7.500 till $ 12.500.

Den bästa delen: Gå med kupoler för flerrumsboende eller framtida städer.

När även den mörka vägen går mörkt

Så där är du i din akutkupol, äter din akutmat, dricker ditt helt filtrerade vatten. Nu då?

Bild en grupp överlevande runt ett lägereld som kämpar för att komma ihåg ett visst Simpsons avsnitt. Specifikt är den den som bygger på filmen Rädsla. sätt det är för små barn efter en kris. Det sätt det är för någon efter en kris. Du vill verkligen komma ihåg hur sakerna var.