Semestertidsplaner slutar för Kamloops och Chase

Semestertidsplaner slutar för Kamloops och Chase

Få de lättfördärvliga matarna att CP Holiday Train kommer till stan. Årets tåg slutar på spåren på norra sidan av Interior Savings Center på Lorne Street på söndag, dec. Showen börjar en halvtimme senare. I årets serie ingår Doc Walker och Miss Emily. Doc Walker är en Juno-prisvinnande landtrio från Går Man Ner I Vikt Portage Gå Ner ett Kilo I Veckan La Prairie, Man. Bandet hoppar på tåget i Whitemouth, Man., För den västra delen av turnén. Göra hela korset Kanada resa är Kingston, Ont., Sångare Miss Emily. Hon har jämförts med Adele och har spelat Går Man Ner I Vikt med The Tragically Hip, Sam Roberts och The Trews. Tåget har 14 brightly upplysta bilar över hela landet för att göra stopp i samhällen där donationer samlas in för lokala matbanker. Det är uppskattat att tåget har ökat nästan 6,4 miljoner dollar i kontanter och 2,6 miljoner pund av mat till matbanker över Nordamerika. Holiday Train samt den kanadensiska.