Semestertiden var hemma tid

Semestertiden var hemma tid

När min fru blev sjuk över semestern som effektivt upphävde alla träffar med vänner och familj kunde jag ha moped runt och kände synd på mig själv, men jag visste att jag inte skulle få mycket sympati. Jag är inte helt dum.

Ray Kisonas verkställande redaktör RayKisonas

Om en kille säger till sin fru att han jobbar sent, kommer han inte att smyga in efter 10 på kvällen med golfpåsar som slung över axeln och luktar öl. Nej, han lämnar klubbarna i bilen.

Om en kille de berättar för sin fru, går han till ett bollspel med sina kompisar men lämnar ut detaljerna om ungkarlpartiet, han kommer inte att komma hem och erkänna att han förlorar 300 dollar på kasinot. Men han kan säga att han blev rånad. Så när min fru blev sjuk över semestern som effektivt upphävde alla träffar med vänner och familj kunde jag ha moped runt och kände synd på mig själv, men jag visste att jag inte skulle få mycket sympati jag inte helt dum.

Jag vet att jag saknade några roliga saker, men det var mycket att göra runt huset och knappast någon gång för saker som att besöka med glada släktingar eller byta underbara gåvor eller äta överdådiga matar eller dricka eller vara glada.

Faktum är att jag gladde att jag inte gjorde någonting för att jag kan komma ihåg sista gången jag desinficerade alla dörrknopparna i huset eller blekt injekteringsbruk.

Jag hade kunnat ledsen för mig själv, men i stället hittade jag ett stort antal saker för att hålla mig upptagen som att organisera hallen eller polera en bowlingboll som jag inte hade använt om fem år.

Först upptäckte jag att källaren var en röra. Och vilken bättre tid att organisera saker vi inte längre behöver eller använder eller kommer ihåg att vi ens hade än att gå igenom sakerna under semestern.

Ja, det var jättekul Gå Ner ett Kilo I Veckan att gräva genom gamla, mögliga lådor staplade i ett hörn för att upptäcka otillåtna bestick, mögel luktande handdukar som såg ut som möss använde dem för sängkläder och tillräckligt med plastförvaringsbehållare för kvarvarande köttfärs för alla svältande barn i Kina.

Men de saker som jag Gå Ner I Vikt Snabbt aldrig skulle någonsin överväga att kasta bort är de tomma rutorna. Dessa är inte bara kartongbehållare som en gång höll mandariner eller burkar av Ovaltine.

Nej, det här är de fina lådorna, de med färgglada bilder på framsidan som en gång innehöll specifika bräckliga föremål som kanske inte är utspridda i hela huset.

De har fortfarande Styrofoam packade inuti som kan vara till stor hjälp om vi någonsin behöver flytta lampan eller krukan eller Corning Ware av någon anledning.

På ett sätt förstår jag logiken. Till exempel, om vi flyttade från vårt hus så skulle det vara säkert transporterat eftersom vi under de senaste 25 åren behöll den specifika rutan och Styrofoam inuti.

Men hur är det med TV-apparater? Jag behöll inte den rutan. Och om jag någonsin flyttar tror du bättre på att TV ska transporteras säkert, så om det fanns en låda som behövde bli rädd, var det för det.

Jag kom över en robust låda som hade ett mjölkko mönster på det och det tog tillbaka minnen från vår första hemdator. Jag satsar nu att rutan är värt mer än de datorkomponenter som samlar damm på vinden.

Det fanns också flera skoplådor. Vi slänger dem aldrig bort heller. Varför? Eftersom de har en fin storlek, är de robusta och har ett praktiskt lock påfogat. Vi kan använda dem för att hålla viktiga saker som gummiband eller pappersband, men inte mycket annat kanske skor.

Så medan alla njöt av sin semester, var Går Man Ner I Vikt jag upptagen med att organisera källaren och restacking fancy tomma lådor.

Men jag tänkte även om, även om min fru insisterade på att jag fortsatte utan henne till alla festligheterna. Och även om jag ansåg det generösa erbjudandet i ungefär tre sekunder bestämde jag mig för att stanna hemma och tillbringa mina två veckors semesterkoppling, titta på filmer och arbeta i källaren eftersom jag inte är helt dum.