Semesterstilfiler

Semesterstilfiler

Det fanns en tid då vi kunde se kändisar långt ifrån filmer och tidskrifter, men nu bjudar de oss backstage, in i sina liv och på deras semester via Instagram, vilket ger oss en snygg titt på deras oh så fantastiska liv. Det är anledningen de flesta av oss är hooked till appen, på de flesta dagar ändå. Medan de flesta av oss svälter under den oförsonliga solen befinner sig våra kändisar i säkra hamnar över hela världen. Instep rundar upp de bästa moderna Gå Ner I Vikt Snabbt Piller resor på våra flöden just nu så att du inte missar de spännande uppdateringarna!

Hocane delade nyligen en ström av bilder från hennes arbetsresa till Kapstaden. Skådespelerskan, medan han sköt efter Na Maloom Afraad 2, bodde också på turistfläcken i en floral knälängdsklänning med strappy gladiatorskor. Outfit var en look som föll i en typisk Hocane säker zon. Medan det är ganska att titta på, lämnar Hocane ser alltid oss ​​som önskar att hon är mer äventyrlig med sina val.

Nyligen tilldelad på Lux Style Awards, medan de gjorde några intressanta modeval, har Gå Ner I Vikt Snabbt QB varit på vår radar ett tag. Hennes travelgram från Marocko är hennes avbild i en tee som läser burger och pommes frites med harembyxor i sanna semesterläge. ‘s också knutna en turban på huvudet, troligen från Marocko själv. 10 poäng för QB!

Frieha kanske inte alltid klär sig åldersgod, men det är det som gör Går Man Ner I Vikt henne en person. Vi har alltid varit fans av Friehas unabashed, unapologetic stil. Här semester i Phuket, men hon har tonat ner sin vanliga stil och låter henne fantastiska semester solbränna tar mitt skede. Hon bär en figur smickrande vacker vit klänning tillsammans med uttalande örhängen.

Bebo upptäcktes i London medan man sköt för en ny annons. Bollywood skönheten lyckades behålla sin stilkvotient under graviditet och gjorde några fashionabla framträdanden. Nu, efter baby, ser hon fortfarande chic som någonsin täckt i London väder med ett sjal och en blekgul klänning från vad vi kan berätta.