Semesterspellistan för vecka 16

Semesterspellistan för vecka 16

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Daglig Vecko Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Nyheter Visningar Foton Gallerier Omslag Annonser Trend: GUN CONTROL Stephen Hawking East River Helikopterkrasch Nordkorea Odell Beckham Jr .

Välj Sport Fotboll Basket Baseball Hockey Fotboll Golf College Mer Sport Yankees Mets Jättar Jets Knicks Nets Rangers Islanders Jag D Click This Odds Share This

Av Bobby McmannFriday, 22 december 2017, 4:47 PMBY Bobby McmannKongratuleringar till dem som har gjort det till deras ligas Fantasy Football Championship. Du måste noggrant analysera din uppställning, men här borde det bara vara ett par tuffa beslut att göra mest. Om du fortfarande inte lever i din liga, finns det ingen bättre tid att börja tänka på nästa år med någon dynastianalys.

‘Allt jag vill ha för jul’ av Mariah Carey

Philip Rivers släppte en dud i förra veckan, men kan du lita på honom att återhämta sig i en god matchning mot jetsna? Ja. Jetsna har blivit rostade genom att motsätta sig QBs ganska mycket hela säsongen och floderna rullade fram till förra veckans fula prestanda. Han är en QB1 i veckan och han kan hjälpa dig att vinna din Fantasy-titel. Utan i år är det rättvist att undra när floder börjar minska. Han är någon du kan komma undan med som QB1

om resten av ditt lag är starkt, men du kommer noga att vilja uppgradera. Han används bäst som en dynasti liga QB2 vid denna tidpunkt i sin karriär, eller som din startare för 2018 medan du brudgummar en prospekt som Patrick Mahomes.

Antonio Gates har haft en enorm karriär och med Hunter Henry på IR, kan han faktiskt få lite streaming överklagande i veckan. Jetsna har varit stingy på positionen efter en grov start men om du är desperat, kan du be för en TD. Gates kommer med all sannolikhet att gå i pension vid årets slut och Henry kommer att bli ett av de mest eftertraktade TEs i Fantasy. Förvänta en breakout säsong för honom år 2018.

‘Du’ är en men, Mr Grinch ‘av Thurl Ravenscroft

Det här är klart för nästa säsong, eftersom du inte kommer att börja DeShone Kizer i ditt Fantasy-mästerskap, även i Superflex och två QB-format. Kizer är en begåvad men bristfällig spelare som aldrig kan bli en värdig Fantasy QB. Han kommer också att spela hela 2018 som en 22 år gammal och som vi har sett från Jared Goffs uppstigning i år kan coachning göra en stor skillnad. Det är för tidigt att ge upp Kizer, och jag köper baserat på hans fysiska gåvor. I standardliga ligor är han en bänkstash och i två QB-ligor, är han värd att ha ett tredje alternativ.

David Njoku är en spelare som kan göra ett steg i produktionen från nästa säsong. Han kämpade ibland som en rookie, som vi har sett de flesta unga TEs gör. Men den atletiska förmågan och explosiviteten är uppenbar i hans profil. Förvänta Njoku att vara en TE1 under lång tid och det kan börja så tidigt som 2018. Köp.

‘Down Wit That’ av Chance Rapperen och Jeremih

Joe Viktminskning Tabletter Mixon har haft en ganska nondescript rookie-säsong, vilket delvis beror på den förfärliga linjeläget för Bengalen. Han byggde några momentum i november tills en hjärnskakning ledde honom Gå Ner I Vikt Snabbt för två matcher. Mixon kommer tillbaka i matchen mot Lions och borde vara tillbaka i din lineup som Top 20 RB-spel. Mixon har potential att vara ett komplett paket på plats, och han är begåvad med lätt RB1 förmåga. Hur han spelar i Bengals sista två veckor kan diktera hur billigt du kommer att kunna skaffa honom i offseasonen. Han är någon att gå efter aggressivt.

Varför är Demarco Murray fortfarande vidrörande av Derrick Henry regelbundet? Murray är undertecknad i 2019, men mitt gissning är att han inte spelar slut på kontraktet i Tennessee. Det finns helt enkelt inget behov av att betala en åldrande RB den typen pengar när du har ett monster som väntar i vingarna. Henry är i genomsnitt 1,2 meter mer per bär, men Murray fortsätter att begränsa sin uppåtvända. Båda spelarna kommer att förbli i RB2 Flex-sortimentet tills något förändras. Om Murray visas dörren i offseasonen, skulle Henrys värde explodera. Hans ägare vet redan detta, men det finns fortfarande en chans att du kan få honom med en liten rabatt med tanke på att Murray är osäker och frustrerande.

‘Charlie Brown Christmas Dance’ av Vince Guaraldi

Det tog en Antonio Brown skada, men Martavis Bryant är äntligen relevant igen i alla format. Det har varit ett katastrofalt två år för Bryant, som har tagit ligan med storm när han inte avbrutits. Det var tills denna säsong, när JuJu Smith Schuster tog ligan med storm och förvandlade Bryant till bakbrännaren. Bryant är en hög uppåtvänd WR2 med en bra matchup mot Texans sekundära. Med rykten om en eventuell handel ut ur staden i oktober som aldrig kom fram, blir det intressant att se vad framtiden håller för 26-åringen. Bryant kommer att vara i sitt sista år och mycket prisvärd på det, men hans överträdelser utanför fältet har hållit tillbaka sin framtida intjäningspotential och dynasti-värde.

‘Same Old Lang Syne’ av Dan Fogelberg

Jarvis Landry är en PPR-maskin och har varit sedan han gick in i ligan. Det som han inte tillhandahåller är explosiv playmaking förmåga eller röd zonförmåga (fram till årets åtta TD). Hans varv per mottagning har aldrig varit mer än 12,1 över en säsong och sitter under nio just nu för 2017. Han är dock ett årligt hot för 1000 meter, 100 mottagningar och en handfull TD. Det gör honom till en Går Man Ner I Vikt optimal WR2 / 3 för dynastiska ändamål. Han är en fri agent i slutet av året och där han blåser upp kommer att bli en av de största berättelserna av offseasonen. Han kan prisa sig själv ut ur Miami, som har andra områden som behöver adressera för mottagaren. Kenny Stills är en utmärkta djupa hot och en övergripande wideout. Trots talang och glimt av potentiell storhet, kan delfinerna inte vara övertygade om vad DeVante Parker har gett dem hittills. Leonte Carroo utarbetades troligen som en Landry-ersättare, men han kan inte ens komma över fält regelbundet.