Semesterskylt lyser fram till och med januari

Semesterskylt lyser fram till och med januari

Ryan Gillespie / Orlando Sentinel

Onsdag eftermiddag Orlandos ikoniska ‘Happy Holidays’ -skylt fungerade fortfarande på grund av ett funktionsstörning med sin tidsoperatör. Tecknet ligger uppe på Går Man Ner I Vikt den gamla Orlando Utilities Commission-byggnaden på Orange Avenue i Ivanhoe Villages. Tecknet var avstängd onsdag.

Onsdag eftermiddag Orlandos ikoniska ‘Happy Holidays’ -skylt fungerade fortfarande på grund av funktionsfel med sin tidsoperatör. Tecknet ligger uppe på den gamla Orlando Utilities Commission-byggnaden på Orange Avenue i Ivanhoe Villages. Tecknet var avstängd Viktminskning Tabletter onsdag. (Ryan Gillespie / Orlando Sentinel)

Tusentals förare som reser på Interstate 4 på väg till Orlando kan ha blivit förvånade över att fortfarande hälsas med stadens ikoniska ‘Happy Holidays’ -skylt som skiner över Lake Ivanhoe.

Skärmen uppe på den gamla Orlando Utilities Commission-byggnaden på Orange Avenue i Ivanhoe Village, var fortfarande i drift på onsdagen då kalendern var på väg att vända sig till februari.

Det beror på att tecknets timer funktionsfel i mitten av december, och ‘fixen för det var att ta Går Man Ner I Vikt bort timing-elementet och hålla tecknet tänt’, säger Orlando talesman Jessica Garcia.