Semesterschema för avfallshämtning och återvinning

Semesterschema för avfallshämtning och återvinning

Old Orchard Beach hämtar inte på. Pick up kommer att vara fredag ​​efter lördag efter för fredag ​​plocka upp. För jul och nyår s onsdag s hämtning kommer att vara på torsdag och torsdag s hämtas på fredag ​​och fredag ​​s hämtning kommer att vara på lördag för både jul och nyår s.

Lewiston Med den dag då papperskorgen tar upp förseningen kommer torsdagens (Thanksgiving) papperskorgen samlas på fredagen den 29 november med fredagens skräp samlats på lördag den 30 november.

Portland invånare som har samling planeras på Thanksgiving semester (torsdag och fredag), kommer att ha INGEN samling den veckan (11/28/2013 11/29/2013).

Brewer Går Man Ner I Vikt New Years Day, Memorial Day, 4 juli Labour Day, och inte hushållsavfall eller återvinning kommer att samlas på dessa dagar. Om semestern faller inom måndag till Viktminskning Tabletter Gå Ner I Vikt Snabbt onsdag, kommer samlingsschemat att tryckas tillbaka en dag från och med dagen då semestern faller på. Ändringar av detta semesterschema kommer att publiceras i Bangor Daily News. Till exempel faller 2012 den 4 juli på en onsdag. Därför är samlingsschemat på torsdag.

Biddeford Det kommer inte att finnas någon skräp eller återvinning på torsdagen den 28 november 2013. Skräp och återvinning som normalt hämtas på denna dag kommer att hämtas fredag ​​den 29 november 2013. Återvinningsområdet stängs torsdag och fredag. Det kommer inte finnas några skräp eller återvinning plocka onsdagen den 25 december 2013 och onsdagen den 1 januari 2014, nyårsdagen. Skräp och återvinning som normalt hämtas på dessa dagar kommer hämtas på torsdagen istället. Återvinningsområdet kommer att stänga för julafton klockan 10:45 på tisdagen den 24 december och öppnas igen torsdag den 26 december 2013. Återvinningsområdet kommer också att vara stängt nyårsdagen, onsdag den 1 januari 2014.