Semesterresor är sannolikt störda

Semesterresor är sannolikt störda

Kraftfulla stormer är på farten och medför stor snö till vissa områden som cell har blanketed delar av Washington State titta på det. Vinterlandskapsområdet tills pappa är var att stormvarningar är i kraft över irakier är det systemet som rör sig Går Man Ner I Vikt österut. Och idag kan det vara så mycket som två tum regn i vissa delar av söder här ABC: s gingerzee. Och. Då är det till exempel en tät dimma som är rådgivande mindre än en kvart mils sikt, en Viktminskning Tabletter del regnar i rörelse och en Little Rock. Och det kommer att flytta längs den varma fronten till och med South Gå Ner I Vikt Snabbt Carolina och North Carolina då måste vi vända väst eftersom vintervarningarna ökar västerut. Las Vegas till exempel och hög vind varning dölja snön redan tjugo inches i delar av Washington State i kaskaderna men se vad som händer Denver. Genom Minneapolis på torsdag kunde du se snö. Vid uppvärmning av din resa blir det allt regn varmare varm kärnsystem som det leder till östkusten lördagskväll. Ingenting för ingefära CA BC New York.

Detta transkript har genererats automatiskt och kan inte vara 100% korrekt.