Semesterresor innebär fler förare på

Semesterresor innebär fler förare på

MISSOULA, Mont. Thanksgiving är om några dagar, och folk reser för att besöka familj och vänner. Att resa under semestern betyder vanligtvis dyra flygresor och mer trafik på vägarna. I en 2017 AAA rapport säger byrån att mer än 89 procent av resenärer planerar cirka 45,5 miljoner amerikaner planerar en vägresa. Det är Gå Ner I Vikt Snabbt 3,2 procent sedan 2016. Människor vi pratat med planerar sina resor och hur de ska vara säkra. ‘Jag fick precis en oljebyte och fick allt utcheckat i min bil. Så det skulle vara mitt tips för människor som reser Viktminskning Tabletter för att se till att bilen är bra Gå Ner I Vikt Snabbt att gå, säger Addison Boyer. ‘I grund och botten bara spela det säkert på vägarna, bara se upp var du kör mest. Eftersom många människor verkligen inte uppmärksammar där ute, säger Donovan Bailey. Innan du slår på vägen, var noga med att kontrollera ditt däcktryck. Justera om det är för lågt eller för högt. Håll alltid nödsituationer som flaskvatten, hög energiavfall, fläckar och extra telefonbatterier. Kör inte när du är trött. Vet hur lång tid det tar att komma till din destination. Och tala aldrig i telefonen när du kör.