En Mugwhump s sår

En Mugwhump s sår

Planer av möss och män

De bästa lagade planerna för möss och män. . .

Jag har inte kunnat uppdatera nyligen eftersom jag senast skrivit tre budgetar att skicka in för arbete, hitta toppen av mitt skrivbord och göra mig redo för min psuedo-semester nästa vecka. Allt som på toppen av det är en kort vecka som leder Upp till Kanada dag fredag ​​den 1 juli. Vad är en tjej att göra?

Jag hade det bästa av avsikter att få en filmrecension av ‘World of War’ till dig eftersom vi såg det förra onsdagen. Det hände inte.

Jag hade det bästa av avsikter att berätta för att svälla Kanada Day-händelser för mig och hennes fästman. Det gick inte att hända. Faktum är att vi inte kom till något annat än att städa huset, göra lite att göra och hyra filmer (totalt 4 och ‘Var cool’ är allt vi fick igår igår. Och en så granskning på det ändå).

Därefter fylldes idag med ärenden, tillbringade kalla, svåra, ännu inte uppdelade pengar, (Tack Visa) och beslutade att vi behövde nya spel för hennes fästman GameBoy Advance för vår långdistansresa nästa vecka.

Så ser du, jag har inte så mycket att berätta för dig.

Var inte orolig om jag är tyst till sen nästa vecka. Min mamma vet inte hur man ska sätta på en dator, än mindre använda eller äga en. Så några försök att checka in är begränsat. Jag undrar om en stad skulle ha en loppfart med en cyberkafé? Ummmmm. .?