En MouseKeeper jul vinner Bäst av LA för bästa barns Chris

En MouseKeeper jul vinner Bäst av LA för bästa barns Chris

En prisbelönt bok, En MouseKeeper Christmas, kommer att förändra hur du firar semestern. Dina små troende kommer att vilja hjälpa Santa genom att frivilligt vara MouseKeepers så att Santa och elven kan göra tillräckligt med leksaker för alla de bra tjejerna och killarna. Crazy Red Head Publishing är stolt över att dela med sig av att de tilldelades bästa barnens julbok 2017 av Bäst av Los Angeles granskare för sin berättelse En MouseKeeper Christmas.It är ett lite känt faktum att alla leksaker som gör nordpolen älvor har minst en djurmus. Medan mössen hade använts som leksaksmätare tidigare, bryter de nu fler leksaker än att ge någon användbar service. Det har Santa bekymrat eftersom det förenar sina leksaksproduktionsproblem. I flera år har de stygga listorna varit kortare och kortare. En bra trend, men det betyder att fler och fler barn finns på Nice-listorna. Hur kommer Santa och hans eves att göra tillräckligt med leksaker för alla de goda tjejerna och pojkarna? Santa hittar en lösning som erbjuds av en brainiac-sexåring, Sara, märker att leksaksfabrikens produktion ökar dramatiskt när musen tar en tupplur. Hon föreslår att mössen skickas på semester från Thanksgiving Eve till julafton och det sparar jul. Ta reda på hur du spelar detta interaktiva MouseKeeper-spel med dina favorittroende i böckerna. Böckerna finns på Amazon i både ebook och paperback format. Det är den perfekta bebisgåvan. Kom ihåg att spelet börjar på Thanksgiving Eve så var noga med att köpa den här boken tidigt så att din lilla MouseKeepers kan ha de flesta dagarna roligt med musen den här kommande semestern. Vi är övertygade om att den här boken och verksamheten Crazy Red Head PublishingContact Info: Namn: Jenny Deason CopelandOrganization: Crzay Red Head PublishingAddress: 3900 Walnut Lake Rd, West Bloomfield, MI, West Bloomfield, Michigan 48232, USA Telefon: +1 248 227 5508Release ID: 307691Information på denna sida tillhandahålls av en oberoende leverantör av tredje parts innehåll. Frankly och denna Station ger inga garantier eller föreställningar i samband därmed. Två personer som ett offer och skytten är döda onsdagskvällen efter en man sköt två anställda vid UAB Highlands sjukhus på 11th Avenue South i Birmingham. City of WF kan privatisera Kickapoo AirportCity of WF kan privatisera Kickapoo AirportUppdaterad: onsdag 14 mars 2018 10:29 UTC 2018 03 15 02:29:25 GMTThe City of Wichita Falls överväger att privatisera Kickapoo Airport. I början av mars utfärdade staden en begäran om förslag (RFP) i början av mars. City of Wichita Falls överväger att privatisera Kickapoo Airport. I början av mars utfärdade staden en begäran om förslag (RFP) i början av mars. Familjen Harrison Brown släpper uttalandet Familjen Harrison Brown släpper uttalandetUppdaterat: onsdag den 14 mars 2018 21:38 EDT2018 03 15 01:38:05 GMTThe Familjen av en Graham-kandidat som förlorade sitt liv i en dödlig stabbingattack vid University of Texas i fjol har släppt ett uttalande efter att den misstänkte anklagade i det fallet kommer att hävda att han var galen under rampage. Familjen av en Graham-kandidat som förlorade sitt liv i en dödlig stabbande attack vid University of Texas i fjol har släppt ett uttalande efter att den misstänkte som är debuten i det fallet kommer att hävda att han var galen under rampage. Familjen av en Graham-kandidat som förlorade sitt liv i en dödlig stabbande attack vid University of Texas i fjol har släppt ett uttalande efter att den misstänkte som är debuten i det fallet kommer att hävda att han var galen under rampage.