En Mining Arbetsgivare av Choice

En Mining Arbetsgivare av Choice

Sedan 1888 har De Beers varit inblandad i alla aspekter av diamantbranschen. Från sin gruvverksamhet över Afrika, och senast Kanada, producerar företaget cirka 35 procent av världens utbud av grova diamanter. De Beers har varit verksamma i Kanada i nästan 50 år och växte från en liten grupp geologer på området till Att ha flera kontor och verksamheter över hela landet. Exploderingsverksamheten är inriktad på Victor MineA-framtiden med De Beers är en framtida full av möjligheter. Oavsett om du väljer en De Beers Canada-framtid inom handel, teknik, administration, underhåll, personal eller PR, kommer du att vara en del av ett företag som strävar efter att stärka och uppmuntra sina anställda i sin karriär. Inte bara kommer du att tjäna en mycket konkurrenskraftig lön i en ny och spännande nordisk industri, du kommer också att vara en del av en företagsfamilj som vill se dig lyckas. De Beers har åtagit sig att bygga vidare på och utveckla sina anställdas erfarenheter och utbildningar och göra det möjligt för dem att gå vidare med sin utvalda karriärväg. Om Snap Lake MineThe Snap Lake Mine, De Beers första gruva utanför Afrika, är unik i Kanada. Byggd på stranden av Snap Lake, 220 kilometer nordost om Yellowknife, är minen Kanada första helt underjordiska diamantgruvan. Snap Lake malmkroppen är en 2,5 meter tjock dyke som dyker i genomsnitt 12 15 från nordvästra stranden ner under sjön. Det är till skillnad från de flesta diamantbärande kimberliter som kallas på grund av deras koniska eller morotform. Kimberliten upptäcktes 1997 av Winspear Resources. De Beers Canada köpte projektet hösten 2000 och fick tillstånd att bygga och driva gruvan i maj 2004. Efter preutvecklingsdesign och ingenjörsarbete började byggandet med vintervägen 2005. På grund av Snap Lake fjärranläggning, byggnad och drift av gruvan kräver noggrann planering. Resan till webbplatsen är endast möjlig med flygplan för alla utom sex till åtta veckor av året, då en säsongsbetonad isväg används för att leverera gruvan med utrustning, delar och annat material som behövs för att driva gruvan. Den 31 december 2009 $ 1,4 miljarder dollar hade spenderats på byggandet och driften av gruvan. Av det totala har 977 miljoner dollar spenderats med NWT-baserade entreprenörer och leverantörer, inklusive 630 miljoner dollar med aboriginala företag eller joint ventures. Mynten inledde kommersiell produktion den 16 januari 2008 och den officiella mynningsöppningen ägde rum den 25 juli 2008. Om Victor MineThe Victor Mine ligger i James Bay Lowlands i norra Ontario, ca 90 km väster om kustnära gemenskapen Attawapiskat First Nation. Det är Ontario första diamantgruva och den andra i Kanada för De Beers. Victor Mine är en öppen grop och är en av 18 kimberlite-rör som upptäckts på fastigheten, varav 16 är diamantrika. Byggnaden av Victor Mine började i februari 2006 efter att ha mottagit alla nödvändiga godkännanden från provinsiella och federala regeringar. Ungefär 1 miljarder dollar spenderades på byggandet av gruvan, med ungefär 167 miljoner dollar till Aboriginal-företag eller joint venture-partners. Det beräknas också att De Beers kommer att bidra med 6,7 miljarder dollar på kumulativ BNP-påverkan för hela Ontario under Victor-minens liv.