En mans semester är en annan s bortkastad dag

En mans semester är en annan s bortkastad dag

För det första skulle det hjälpa till att lindra de överbelastade motorvägarna, bokade strand- och bergshus och allmänna trängsel och långa linjer som följer med vår standard långa helgdagar Labor Day, Memorial Day och den fjärde juli. Det är nog en ganska hälsosam procentandel av arbetskraften som hellre vill tillbringa svettiga sommarsemester på kontoret och väljer istället att ta en tre dagars helg i oktober eller april. Eller kanske de hellre tillbringar en dag som firar ett årsdag , en födelsedag eller bara njuta av en slumpmässig ledig dag.

Min gissning är att göra dessa helgdagar mer frivilliga och mindre obligatoriska skulle faktiskt öka deras betydelse, eftersom de som tar av arbetet för att fira dem skulle välja att göra det på bekostnad av att ta en annan dag av en annan anledning. Halloween, St Patrick’s Day, Alla hjärtans dag och Ash Wednesday är alla väldigt ingrained i den amerikanska kulturen (i varierande grad av betydelse för olika människor, förstås), men vi får inte en ledig dag för någon av Det är säkert säkert att säga att många amerikaner iakttar någon eller alla dessa helgdagar i högre grad än, till exempel, Columbus Day, för vilken regeringen faktiskt ger oss en ledig dag.

En annan kritik av det flytande systemet är att den federala regeringen och mycket av den privata sektorn planerar runt vår nuvarande arbetskalender. Om du ändrar kalendern skulle det leda till störningar i schemaläggning och löneperioder och andra logistiska problem, men vi kunde långsamt genomföra det flytande systemet, vilket ger federala och statliga myndigheter gott om tid att anpassa sig. Jobb som kräver interaktion mellan två eller flera personer kan tillgodoses, precis som de ‘för närvarande är inrymda för när en eller flera parter tar en vanlig personlig semester.