En mammas hemlighet att resa till gratis video

En mammas hemlighet att resa till gratis video

kvinna som säger att exotisk strand säger vags du har varit en fan som sizing om faktiskt kan vara en verklighet. Inte bara det, det kan vara gratis. Den här kvinnan säger upptagna mammor kan tjäna poäng mot lyxresan bara genom att justera sina dagliga rutiner. Det här är stora krav. Så vi bestämde oss för att sätta dem på prov. Här är ABCs linsey Davis. Reporter: Vill du byta snö stövlar till sandaler för nästan ingenting? Eller hur är det med att gå ut ur den långa semestern linjer och in i en lyxig svit? En drömresa som den här är den sista saken i det mesta av vår åsikt under det här året, det är definitivt dyrare under semestern. De tar tillfället i akt att debitera dig mer. mamma Lauren och hennes man skulle älska att ta ett år med en europeisk tillflyktsort. Kanske klämma in en babymoon innan barnet kommer. Reporter: Men de tror inte att de kan få det att hända. Det a Det lägger upp snabbt när du försöker resa en familj. Vi försökte gå billigt på vår sista resa och göra lap baby. Och det var en hemsk idé. Reporter: Ange sommaren. Idag kommer vi att träffas Lauren, som läser mommapoänger. Reporter: The maverick bakom de populära bloggmommapunkterna. Hon har ett par barn och en på vägen och vill lära sig att hävda earl varje dag att spendera till tjäna mer resor. Reporter: Bara i år har sommaren, med sin man och 4 år gamla dotter i släp, trott världen på mer än 19 semestrar, spank 1spanning 100.000 miles. Priset? Praktiskt taget gratis med miles. är gratis. Reporter: Låter för bra för att vara sant. ‘Nightline’ sätter sommaren på provet. Kan hon göra Laurens tillflyktsort till en verklighet genom att lära henne hemligheterna att göra semesterutgifterna till en fri semester? Vi kommer snart att gå in i den galna shoppingperioden. Reporter: Och vi gav henne bara några veckor för att göra det. På mycket kort tid. Säkerligen en dag kan du lära dig att öva kallstammar för att integrera i dina alla Dagsliv. Reporter: Hon säger ingen svett. Låt oss se vad vi kan göra. Hej hur mår du? Bra hur mår du? Bra. Jag älskar dina bilder. Reporter: Det ögonblick som mamma pekar går i dörren, hon kommer inte att kasta Lauren är redan mitt i en missad möjlighet. Vi har så här bilder över hela vårt hus. Vi kommer att skriva ut dem online på snapfish eller något och många gånger kan du gå igenom en shoppingportal som som förenad har och få åtta gånger, tio gånger mil. Reporter: Tipsa nummer ett, ta bort extra mil genom att använda shoppingportaler på din flygbolagens hemsida. Det kan verkligen lägga till. Speciellt om du har 100 kronor värda bilder. Du har som 1.000 miles. Reporter: Och vi har inte lämnat huset ännu. Så, vad jag har planerat för idag är, gör några saker varje dag som du förmodligen gör hela tiden. Vi ska snälla se hur du normalt gör dem och se om vi kanske kan stöta på din körsträcka tjäna lite genom att bara göra några ändringar. Reporter: Det här är en stor utmaning. Youfl gjort det här för dig själv, nu tar du på en annan familj. Ja. Reporter: Är det lätt att undervisa? Det är ganska lätt att undervisa, för att hon är mamma, jag är mamma. Vi har mycket av samma rutiner. Så det är enkelt att dela med sig av de saker som har fungerat för oss och se vilka som kommer att fungera för henne . Reporter: Deras första stopp livsmedelsbutik. Reporter: En plats vi alla frekventa ganska mycket under semestern. En av de saker som min familj gör för att spara pengar och tjäna miles, vi kallar det stapling. Vi vill inte stacka olika erbjudanden. Så staplar du en kupong med en dag där du tjänar fler bränslepunkter i mataffären. När du betalar med ett kreditkort som tjänar mataffär extra poäng på en livsmedelsbutik. Reporter: Tips nummer två, inköp av livsmedelsbutiker tjänade sommaren 150 Niles. Genom att handla i mataffären bara två gånger i veckan säger hon att du kan få en gratis biljettbiljett varje år. Nästa, Lauren vill checka av presenter på sin jullista. Mommypoäng använder sin smartphone för att spåra besparingar. Och nu hittade den denna skärbräda som var $ 189 i butiken för $ 129 från en återförsäljare online. Reporter: Tipsa nummer tre? Befäl dig med appar för att spara pengar för sätet på planet. Vad behöver folk veta innan de höll ut i affären? Innan du går ut i affären, armera dig med några sätt att berätta om du får den bästa affären. Stoppa det, du kan skanna streckkoden och se om det är ett billigare pris är bra. Många återförsäljare har appar som har byggt in kuponger också. Reporter: Deras nästa stopp, Best Buy. Vissa kreditkort kommer till och med att erbjuda, till exempel, en prisåterkallning eller en priskamp, ​​där du kan få det lägsta priset för de närmaste 60 dagarna. Så även om du köpte en TV idag och säljs billigare om några dagar, kommer du att kunna få skillnaden från det priset, bara från ditt kreditkort. Reporter: Tipsa fyra? Se upp för prisskydd planer. Till exempel säger Citi-prisavspolningsplanen att den återbetalas 1 miljon dollar i år ensam. Har du gjort det förut? Ja, jag har det spåra några saker just nu. Om det går till försäljning, kommer jag att få det lägre priset. Reporter: Medan du klarar av dessa punkter är det skäl att fira, kan resexperter försiktighet att hålla på dem kosta dig. Många kan tjäna mycket stora belöningar här sätt, men delta och enigt i synnerhet har nyligen devalverat sina poängprogram och tittat på att se om amerikan kommer att fatta samma beslut. Reporter: Mommy pointsest mflts att om Lauren följer dessa tips kommer hon att vara på den semestern på nolltid. Vad tror du att vi kommer att kunna maximera för hennes semesterutgifter? Om hon spenderar snitt av genomsnittet, vad många familjer spenderar på semestern, tacksägelse, jul, allt det kan hon lätt titta på ett femsiffrigt antal miles och poäng hon är förtjänad om hon är villig att lägga några av stammarna i praktiken. Reporter: Men tycker Lauren att hon kan göra det utan mamma poäng som kallar skotten? Och du tror att du faktiskt kan förändras hur du handlar nu, vi vill, vi kommer definitivt, vi spenderar en stor bit av matvaror. Bayräkningar är dyra, du kan också få ut det mesta. Reporter: Och det är precis vad hon har gjort. På bara några veckor kommer familjen att ta en $ 6 500 semester till denna vinterunderlands virtuella lilla gratis. Och de planerar redan nästa. För ‘Nightline’ är jag Lindsey Davis i Houston, Texas.

Detta transkript har genererats automatiskt och kan inte vara 100% korrekt.