En liten bit av julmagi

En liten bit av julmagi

Men det här är inte bara ett annat julparty för Ashley Almanza.

‘Eftersom jag var liten tjej, var mitt hjärta inställt på att vara socialtjänsteman och älska på bebisar som behöver kärlek,’ sa hon.

Almanza är en arbetstagare vid en värld för barn som matchar fosterbarn med tillfälliga hem och tjänar som mentor och vän till varje barn som kommer genom hennes dörr.

‘När ett barn känner att någon bryr sig om dem och är älskad, känner jag mig som mer självsäker och bättre i livet och lyckas,’ sa Almanza.

‘Dessa barn har redan haft ett grovt liv,’ sade områdesregissören Samantha Taggart. ‘Det är verkligen viktigt för dem att ha den bästa julen som de kan och i en värld för barn, vi vill att de njuter av semestern så gott de kan komma ifrån sina familjer.’

Årets tema är en Charlie Brown Christmas så Snoopy och gänget kommer att vara där för att hjälpa barnen att göra minnen som kommer att vara en livstid.

Det varför vi betalar det vidare till en värld för barn, så de kan ge sina barn den merriestiska julen som de någonsin haft.

‘Du får se den rena glädjen den dagen vi har den där festen’, sa Almanza. ‘De kommer ut. De glömmer vad som händer runt dem. De får bara vara små barn och njuta av ögonblicket.’