En lista över händelser i London

En lista över händelser i London

TORSDAG, APRIL 257 till 22:00, (förra torsdagen i varje månad), Dorchester Optimist Youth Center, 1653 Richmond St., Dorchester. Gratis dabbers, Toonie Pot, Större prisstyrelse, kung och drottning vid varje Bingo. Snackbar öppnas klockan 18.00. Intäkter till optimistiska ungdomsprogram.

Fredagen den 26 april

Fredagar på Fairmont Concert Series

presenterar stolt gudomliga Diva Denise Pelly Jazz Vespers och standarder från en av Canadas framstående Jazz sångare. Fairmont United Community Church, Tweedsmuir Avenue, London. Biljetter vid dörren, $ 20 varje, endast kontant. Alla välkomna.

Lördag den 27 april på Curinga Sport och Multicultural Club, 17 Clarke Rd. London lördag 27 april kl 19.00. Yummy äter, fantastiskt sångval. Massor av svänger att sjunga.

SUNDAG, APRIL 28A fundraiser den 28 april, 2:30 på Metropolitan United Church, 468 Wellington St, London. Med musikaliska talanger i en mängd lokala grupper och kor. Särskilda gästartister jazzsångare Denise Pelley och John Allen, tidigare medlem av Prairie Oyster. Ingen antagningsavgift men gratis donationer kommer att accepteras till stöd för att bygga en daghembyggnad för barn som drabbats av hiv / aids i Wattville, Sydafrika. Presenterad av Middlesex Presbytery World Outreach. Föreställningen kommer att presentera dansare mellan 7 och 16 år och visa flera typer av dans, inklusive: Ballett, Pointe, Jazz, Tap, Akrobatisk Dans, Musikteater och Modernt / Modernt. Söndag 28 april kl 14:00 vid Wolf Performance Hall, Central Library of London. Biljettpriserna är $ 20, med speciella biljettpriser på $ 10 för grupper om 10 eller fler seniorer. För biljetter, vänligen kontakta: Natasha MacLean (519) 535 1421

Maj 3 5Tra berömda s från Kanada och USA: St. Paul LONDON St. Paul BUFFALO St. Paul DETROIT sammanfogar krafter för att fira kraften och skönheten i vår katedralstradition, som tillsammans utförs i korkonsert och gudstjänster. Choral Evensong klockan 6 på fredagen den 3 maj (Buffalo och London); Konsert på 7:30 på lördag 4 maj (Buffalo, Detroit och London); Eukaristiska klockan 10 på söndagen och Evensong klockan 15 på söndagen den 5 maj med alla tre kor. På fredagskvällen blir klockan 8:00 Jazz and Giles, med berättelsen om Dr Giles Bryant och jazz från Angus Sinclair och Festival Jazz Trio.

3 maj 4

Quilt Show

Quilt Show 2013 Quilting i byn fre. 3 maj 10:00 till 6:00 och lördag 4 maj 10:00 till 4:00 vid Wesley Knox United Church, 91 Askin Street, London, ON. Presenterad av The Thames Valley Quilters Guild. $ 5,00 entré inkluderar lätta förfriskningar.