En komplett lista över semesterevenemang för Pee Dee

En komplett lista över semesterevenemang för Pee Dee

n Santa vid Centennial Park och julen Carriage Rides: I dag och lördag, 11 december 13 och december för vagnar, på hörnet av Market och andra gator i Cheraw. Njut av en hästdragen åktur genom det historiska distriktet; semester ljus och jingling klockor; Santa också! Det finns en liten avgift för vagnar. Ring (843) 537 8425. på Marlboro Civic Center i Bennettsville. Biljetter är $ 3. Ring (843) 479 6982 för mer information. på Black Creek Arts Center i Hartsville. Funktionerna kan köpas av lokala artister. Ring (843) 3326234.

n Florence Little Theatre presenterar ‘Plaid Tidings’: Idag till och med dec.13 vid Florence Little Theatre, beläget vid 417 S. Dargan St., i Florens. Biljetter är $ 24, $ 17 för studenter. Ring (843) 662 3731. på Quinby Town Hall; presenterar utseende med jul, förfriskningar och dörrpriser. Sponsras av Quinby Garden Club. centrum av Chesterfield. Ring (843) 623 2343. Funktioner lokala bönder, konstnärer och specialitet hantverk. Ring (888) 427 8720. på Watsonia Recreation Center i Marion. Innehåller en frukostbuffé, berättelser, musikaliska uppträdanden och besök från Santa. Biljetter är $ 3 för barn 12 och yngre, $ 5 för vuxna. För mer information, ring (843) 423 5410. börjar i centrala Hartsville vid South Fifth Street och slutar på Carolina Avenue. Funktioner floats, tre marchband och jultomten. Ring (843) 332 6401. i Turbeville. Parade kommer att följas av julgranbelysning och visning av Express på skärmen på grön. Paradeapplikationer finns på Stadshuset. Årlig leksaksdrift och klassisk bilkryssning på Bi Lo i Dillon. Ta med en ny, oöppnad leksak och / eller konserverad gods till förmån för behövande familjer under semestern. med gratis bilder med Santa på Bryers Park, följt av hästdragen vagnsresor från Main Street till The Inn on Harllee och tillbaka. på Main Street Marion kontor. på huvudgatan. vid Marion Courthouse. Det kommer att innehålla en levande nativity och musikalisk prestanda av Children’s Community Chorus på Marion Baptist Church Fellowship Hall. Kostnaden för kvällsmatet är $ 4 per person med fyrverkeri på Withlacoochee Park med en julparad. på Anderson Brothers Bank på Main Street. Kvällen kommer att sluta med efterrätt och kaffe på O ‘Hara’s Century House till en kostnad av $ 6 per person. Offentlighetsinbjudan är att njuta av detta fria öppna hus med Thomas Hart House (c. 1820), lätta snacks, carolers, mule-dragna vagnar och prata med Ol ‘St. Nick. Kalmia Gardens ligger vid 1624 W. Carolina Ave. i Hartsville. på Historic Old St. Davids Church, Church Street i Cheraw, har en samling julmusik av Danny och June Infantino på klassisk gitarr och flöjt. Liten entréavgift. Ring (843) 537 8420. på Jacob Kelley House, 578 Kelleytown Road, Hartsville. Funktionerna av Hartsville Chamber Ensemble, fotografiska utställningar av kyrkor av Bill Segars, Goz och Pat Segars ‘antika västra sadlar och mer. CaroLighting på Public Square för att följa parad. Ring Denise Cavanaugh på (843) 393 8185. Avslutas vid Eastern Caro

Lina Agricultural Fairgrounds. Kostnaden är $ 10 eller en ny leksak av lika värde. Sponsras av Florence Lions Club och Dougs Harley Davidson. Pro

ceeds nytta barn i Pee Dee. vid Thomas Memorial Baptist Church, 308 W Main St., i Bennettsville. Denna händelse är rekreationen av vad en marknadsplats kunde ha varit som Mary och Josef reste på tröskeln till Kristi födelse. Innehåller interaktiva aktiviteter som ljusstake, smyckenframställning och korgvävning. Det kommer också att finnas en godisaffär och bageri med varma drycker. Andra booths inkluderar en kryddsaffär, en tygaffär, en petting zoo, en levande nativity och mer. Gratis. Ring (843) 479 5970.

n McLeod Hospice Dillon Tree Lighting: december vid McLeod Dillon. Ljus är tillgängliga med gåvor till McLeod Hospice på $ 25 varje. Sponsringar är också tillgängliga för $ 1000 till ära för eller minnet av en individ. Ring (843) 777 2564.

n Florence Men Choral Society Holiday Konsert: Dec. vid St. Luke Lutheran Church, 1201 Cherokee Road, Florens. Fri.

n McLeod Hospice Darlington Tree Lighting: dec. vid McLeod Darlington. Ljus är tillgängliga med gåvor till McLeod Hospice på $ 25 varje. Sponsringar är också tillgängliga för $ 1000 till ära för eller minnet av en individ. Ring (843) 777 2564.

n Clio Christmas Parade: Dec. downtown Clio. Ring (843) 586 9426.

n Darlington Christmas Tour of Homes: dec och dec. Sponsras av Barnabus Ministries of Darlington. Biljetter, $ 25 vid dörren och $ 20 i förskott, finns på Patricia s på torget i Darlington och Burry Bookstore i Hartsville. På turnédagar kommer biljetter att säljas på First Baptist Church i Darlington och på hemmaplanen. turer är självstyrda, och vägbeskrivning till platserna kommer att vara tillgänglig där biljetter säljs. Ring (843) 393 8262 eller (843) 393 1288 för information.