En kolonial jul utforskar historiska semester traditioner

En kolonial jul utforskar historiska semester traditioner

Jamestown Settlement och American Revolution Museum på Yorktown kommer att vara värd för program som utforskar 17th och 18th century semester traditioner under nästa månad.

Under december kan besökare på Jamestown Settlement och American Revolution Museum på Yorktown lära sig om traditioner genom tolkningsprogram under en kolonial julprogramplanering.

Filmen, ‘A Jamestown Christmas’, kommer att komplettera tolkningsprogrammen för att jämföra och kontrastera engelska jultulpaner under perioden med hur semesterperioden kan ha observerats i de första åren av Amerikas första permanenta engelska koloni.

Besökare på utomhuslivsområdena kommer att lära sig om koloniens tidiga år tillsammans med de engelska kolonisterna ‘Jul till sjöss i december 1606, och Powhatan indiska gästfrihet visade på John Smiths handelsparti 1608 under en vinterstorm.

På museet i Yorktown kommer besökare att höra julklappar och titta på semesternsberedningar på en Revolution era gård. Kontinentala armékamp besökare kommer att lära sig om vinter lägerliv samt jul under revolutionen krig.

Besökare på bondgårdens bondgård kommer att se grönska på den tillsammans med historiska tolkar som kommer att jämföra 1700-talets semestertraditioner med de moderna tiderna. från 23 december 31 och kommer att interagera med besökare. på den amerikanska revolutionen museet i Yorktown.

En Colonial Christmas finansieras delvis genom ett bidrag från York County Arts Commission.

Mer informationTickets till båda museerna: $ 23 vuxna, $ 12 ålder 6 12.

Biljetter till Jamestown Settlement: $ 17 vuxna, $ 8 ålder 6 12.

Biljetter till American Revolution Museum på Yorktown: $ 12 vuxna, $ 7 ålder 6 12.

Barn yngre än sex är fria att gå in på båda museerna.

För invånare i James City County, York County, Williamsburg och studenter vid College of William and Mary är inträde gratis med bevis på uppehållstillstånd.

Jultema privata turer är tillgängliga mot en extra avgift med förskottsreservationer för en fest på högst 14 personer. Bokningar kan göras online eller genom att ringa 253 4939.

Vägbeskrivning: Jamestown Settlement ligger utanför Route 31 sydväst om Williamsburg. Den amerikanska revolutionen på Yorktown ligger utanför Route 1020 i Yorktown.