En katts första semester

En katts första semester

Här på bostaden har vi haft möjlighet under de senaste veckorna att ta emot många bilder och e-postmeddelanden från ägare som firar sin första semester med sina djur.

Vi älskar att se varje rendyrhund och varje katt (ovilligt) klädd i en elf kostym. Dessa bilder berättar för oss att dessa ägare är otroligt nöjda med sitt val att anta från skydd.

Jag är också otroligt glad att min man och jag antog en katt. Jag är inte en som fattar ett beslut om beslutsfattande lätt, så jag undersökte och forskat innan jag bestämde mig för att anta det lokala skyddet. Vi tog vår kattunge hem i mitten av december, och vi lärde oss några lektioner.

Först lärde vi oss vara omhändertagna med någon brytbar semester dcor på någon yta förutom, taket. Jag trodde att vi hade gjort ett bra jobb med kattunge som bevisade huset. En av de första sakerna som vår katt gjorde var att klättra in i en dekorativ kakaburk, hoppa sedan ur den och knackade den av räknaren.

För det andra är glasbollsmycken leksaker, och de kommer att skjutas under soffan för att du hittar i april eller så.

För det tredje, bry sig inte om inslaget presenterar med söta tinder och kvistar. De kommer att tas bort.

Till sist har du några snögubbedekorationer med en spetsig näsa? Den näsan kommer att tuggas och tas bort. Alla snögubbarna och Rudolphs i vårt hus har haft näsajobb.

Alla dessa saker är ganska roliga och jag har aldrig ångrat att ha vår katt runt att göra dessa saker.

När det är kallt, sover vår katt i mitt knä. Han är väldigt varm och avslappnad. Vår katt hälsar oss alltid vid dörren när vi kommer hem från jobbet. Han vet också när jag har en dålig dag och försöker trösta mig, senast genom att få mig en tissuepapperboll. Eller en snögubbenäsa.

Trots alla anledningar som jag trodde att jag inte kunde hantera ett husdjur, har jag aldrig varit lyckligare att jag forskat och pratade med husdjursägare om engagemanget. Jag är glad att jag inte talade mig om att anta från bostaden.