En kalender med julevenemang

En kalender med julevenemang

den 1 december, vid Grace United Methodist Church, 915 E. Glenn Ave., Auburn. Det är 17: e året av fundraiser och sponsras av Auburns WeHelp Coalition. Deltagare kan välja hemlagade semestergodis och betalar med pundet ($ 6 per pund). Det kommer också att vara semesterunderhållning, två quiltraffleuppsättningar, bilder med julklappar och mer. den 30 november och före middag den 1 december. Alla intäkter från fundraiser kommer att gå att bygga ett hus i området. centrum den 1 december. Henry Stern kommer att fungera som stor marskalk. temat är julminnen. Det finns parkering på South Railroad Avenue mellan 8: e och 9: e gatan för funktionshindrade. Tillstånd kan hämtas direkt på Opelika Chamber of Commerce på 601 Ave. A senast 29 november.

St dec på Dec. 2. i parishallen. Eller en person kan göra ett halvsponsor för $ 50. St. Michael s är på 1001 N. College St. i Auburn den 1 december på Auburn United Methodist Church. Basaren kommer att presentera en mängd olika konst, hantverk, antikviteter och hemlagade varor. United Methodist Women stödjer Auburn United Methodist Church och organiseras i cirklar som fokuserar på olika intressen och behov. Förra årets event höjde mer än 5 000 dollar som gick till lokala och världssemissioner, såsom Haiti Water Purification Units, Christian Women’s Job Corp., AUMC Mercys Program, Loachapoka Elementary School och andra. Det finns ingen entréavgift, den 1 december på Ham Wilson Arena på North Donahue. Avgiften är $ 20 per krans eller spray. Ingen avgift för barn. Anmälan krävs. Ring på Jennifer Lolley på 334 707 6512 eller besök konserveringswebbplatsen för mer information. Den 1 december på Samford Lawn. Evenemanget är gratis för allmänheten. plats med bild gärder. CD-skivor med bilder med Aubie kommer att finnas tillgängliga för en donation på $ 10. Intäkterna kommer att gå mot Aubies resa till UCA National Championships 2013 i januari i Disney World. 1 december den 6 januari. Landsbygemenskapen i Opelika kommer att vara värd för den årliga ljusutställningen med mer än 185 000 ljus i en 18 minuters sekvens, satt till en medley av julmusik. den 3 december till 14 december eller tills alla växter säljs.