En känslomässig Ranbir Kapoor sett på Shashi Kapoor

En känslomässig Ranbir Kapoor sett på Shashi Kapoor

Big B verkade djupt känslomässigt och förlorade en av hans mest frekventa co-stjärnor på 70-talet. De två delade bra på skärmekvationen som sin bror i ‘Deewar’, förutom ‘Roti Kapada Aur Makaan’, ‘Kabhi Kabhie’, ‘Trishul’, ‘Namak Halaal’ och ‘Silsila’ bland andra.

Bachchans anslöt sig till sen skådespelare son Kunal Kapoor och brorson Rishi, Randhir och Rajiv Kapoor. Rishi Kapoor som skjuter i Delhi för sin kommande film Chawal avbröt sitt arbete och flög tillbaka till Mumbai.

Långsamt började resten av medlemmarna av Kapoor-familjen komma in. De inkluderade Sashi Kapoor svärson och änka av sena Raj Kapoor, Krishna Raj Kapoor tillsammans med sina barnbarn, inklusive Ranbir Kapoor, Kareena Kapoor Khan tillsammans med Saif Ali Khan, Karisma Kapoor med mamma Babita Kapoor.

Andra familjemedlemmar Reema Kapoor, Shweta Nanda Bachchan, Saif Ali Khan, Neetu Singh blev anslutna av Sanjay Kapoor, som också besökte den sena skådespelaren.

Många medarbetare från Kapoor-familjen samlades vid huvudingången till Prithvi-teatern. De tändte ljus för att betala sina medkänslor inför fotografiet av den någonsin charmiga superstjärnan av indisk biograf.

Sashi Kapoor, som vann flera nationella filmpriser, tilldelades också Padma Bhushan 2011. Han fick Dadasahed Phalke-priset år 2015.

Tillsammans uppträdde de i filmer som ‘Siddhartha’, ‘Kabhi Kabhie’.

Kamal Haasan tweeted: ‘Tack Shashi Kapoor sahab. För vad du gjorde för indiska teatern och biografen. Tack Kapoor-familjen för att ta fram tjänsten framåt. Tearful Salute till en man som älskade konsten. Condolences till många fans som jag. familj ingår. ‘