En julkarol på LHSC

En julkarol på LHSC

Sex doktorer handlade i sina medicinska verktyg för sångböcker och musikinstrument den 2 december. Läkarna, alla onkologer vid London Health Sciences Center, höll det vanliga surrande atriumet vid Londons regionala cancercenter stoppat när patienter, besökare och arbetare stannade Vad vi än gjorde för att se på gruppen sjunger julklappar. ‘Vi har roligt att göra det. Vi vet att det får människor att känna sig väldigt bra när vi gör det här, så det gör det bara värt det’, säger Dr. Kylea Potvin, gruppens sopran. Känd som klinikanvisningarna, inkluderar även gruppen Dr Muriel Brackstone, tenor Dr. Scott Ernst, bariton Dr. Alex Louie, cellist Dr. Michael Sanatani och Dr. David D ‘Souza på piano. musiker spelade en fyrtio minuters uppsättning som inkluderade semesterklassiker som glädjen till världen, ha dig en god jul och min favorit saker. ‘Det är en del av andan som verkligen stödjer patienter och deras familjer’, säger Brian Orr, LRCP vice president.Även om semestern ca Det är en svår tid att vara på sjukhuset, Orr sa att jul är ett glatt tillfälle. ‘Det är också en bra tid på året till. fira livet ‘. För Potvin, som medgav att hon var nervös för hennes solo, är den årliga händelsen i sitt tredje år ett bra sätt att få lite lycka till en plats som kan vara skrämmande för att många kommer in genom sina dörrar.’ Människor kommer hit , och det kan vara mycket svårt för många människor och familjer och patienter, säger hon. Det är trevligt att påminna människor om livet och bara ta varje ögonblick och njut av det. ‘.