En jul Carol återvänder till VBC Playhouse i helgen

En jul Carol återvänder till VBC Playhouse i helgen

Ring i julsäsongen med Ebenezer Scrooge, Tiny Tim, och dussintals Dickensian-favoriter, eftersom sevärdheterna och ljuden i denna norra Alabama-semestertradition kommer våren till liv i Von Braun Center Playhouse! Fantasy Playhouse Children’s Theatre avslutar sin 57: e säsong med sin produktion av A Christmas Carol.

Publiken i alla åldrar är uppmanade att följa Ebenezer Scrooge på en spöklik musikalisk resa genom sitt förflutna, nutid och framtid, eftersom han mottar den viktigaste julklappen av alllossning genom kärlekens kraft.

Anpassad av Elaine L. Hubbard med originalmusik av Mary Ann Bishop, ger denna version av Charles Dickens klassiker en ny tolkning till scenen. I år är FPCTs produktion av A Christmas Carol regisserad av Lucas Kiker. Hela familjen är välkommen att fira semesterperioden igen med Fantasy Playhouse!

FPCT veteran Rankin Sneed kommer igen att fylla skor av den ökända Ebenezer Scrooge. I enlighet med FPCTs uppdrag att tjäna som en port till levande teater och skapa ny publik, är denna produktion passande för alla åldrar.

‘Charles Dickens definierade semestersäsongens anda: (erbjuda varandra) vänlighet, förlåtelse, medkänsla, välgörenhet och kärlek. Dessa egenskaper är grundläggande för mänskligheten och i dagens värld kan de saknas kraftigt. Vi hoppas att publiken kommer att lämna med en förnyad och uppfriskande julen, säger Hubbard.