En Introvert’s Guide till överlevande Office Holiday Parties

En Introvert’s Guide till överlevande Office Holiday Parties

Starta samtal med enkla ämnenAsk folk om sina semesterplaner och andra enkla konversationsämnen. Var redo att dela dina planer. Tänk på att säga: ‘Den här säsongen planerar jag något som är väldigt annorlunda’ och förklarar vad du ska göra. Du kommer att få sin uppmärksamhet med din nya inställning till semestern och du kan ha kul med att dela dina planer. Till exempel kommer ‘jag’ att skriva in i en het yoga-klass. Det är någonting jag aldrig har gjort för att det är så skrämmande för mig. ‘ Detta kan öppna konversationen som andra pratar om deras yoga-upplevelse.

Undvik att luta dig på ‘flytande mod’ Du kanske tror att att dricka stora mängder alkohol kommer att bygga upp ditt mod, men det kan få dig att lämna ett fruktansvärt varaktigt intryck. Om du inte äter vid evenemanget kommer även en liten alkohol att påverka dig och det roliga kommer att gå vilse. Håll din konsumtion till en drink i timmen och smutta långsamt.

Träffa någon nyResister frestelsen att bara hänga med personer du jobbar med. Genom att använda några av konversationsstrategierna ovan kommer du att bli förvånad över hur enkelt konversationen kommer att flöda med andra introverter och extroverts också.

Sätta dig i mitten av åtgärden. I mitten av rummet menar du inte att du måste vara partiets liv, men det kommer att få dig att känna dig mindre självmedveten än att krama väggen. Det finns mer säkerhet där eftersom det s där det mesta av samtalet äger rum.

Anslut med senior managementAs händelsen pågår och du börjar känna dig mer bekväm, initiera samtal med ledande befattningshavare. De kommer noga att välkomna uppmärksamheten eftersom andra anställda är blygna borta från dem för rädsla för att de uppfattas illa informerade. Fråga dem hur de kom in i branschen och om deras första jobb. Tänk inte att du behöver ‘talk shop’ men fokusera på sina semesterplaner och om de nämner barn eller barnbarn, fråga dem om sina planer med dem.

Mer från HuffPost Canada: Sex tips för att komma dit och njuta av det här arbetet Sociala händelser Stilla situationen: Överleva Holiday Office PartyOffice Christmas Party: 10 Holiday Party FailsBuild på dina konversationer Du kommer att komma med nya diskussionsämnen när du pratar med olika människor. Till exempel kan du alltid starta en ny konversation med, ‘Jag pratade bara med Terry och han har sett den nyaste Marvel-filmen. Jag kommer att kolla in det. Har du sett den?’

Människor är i allmänhet mer intresserade av hur de möter på ett evenemang än att bedöma din prestation. När du väl har kommit över tanken att människor inte kommer att döma dig, kommer du att känna dig mer bekväm i din hud. Du kommer ha roligare om du kan vara dig själv och dra på ovanstående tips när händelsen pågår.