en Huang Halloween och More Season 2 Awesomeness

en Huang Halloween och More Season 2 Awesomeness

Huangs kommer att nå ‘End of the Road’ i säsong 2.

Nej, Fresh Off the Boat slutar inte, men börjar ett nytt kapitel. ABC: s sophomore komedi, som återkommer tisdag klockan 8: 30/7: 30c, kommer att hyra R-band Boyz II Men den här säsongen. ‘Vi’ kommer verkligen att gå för det och göra en video hyllning till den videoen. ‘

Set in 1995 har Fresh Off the Boat inkluderat många seminal ’90s hits från pop till grunge och unga Eddie Huangs favorit, gangsta rap. På samma sätt, tidigare MTV VJ Ed Lover, som hade varit värd för Yo! MTV Raps och för närvarande värd The Ed Lover Show på SiriusXMs BackSpin station, kommer gäststjärnan i ett avsnitt.

Från Cookie till Fresh Off Boat ‘s Jessica: Kolla in TV: s MVPs

Kolla vad mer Huangs är upp till denna säsong:

Familjen som semester tillsammans. Under årstidens premiär kommer Huangs att ta sin första familjesemester, något som är främmande för penny pinchers. ‘Min familj tog aldrig semester’, säger Khan. ‘Det är en accepterad sak i shower med en övervägande del vitgjuten där det är sånt, ‘Åh, det är sommar. Var ska vi på semester? ‘Det gjorde vi inte. Det är genom Huangs ‘ögon’.

En Huang-stil Halloween Khan säger: ‘Det är [Huangs typ av upplevelse av hur vita människor blir galena till Halloween på samma sätt som förortsvägen: dekorerade hus, går nötter. Självklart är Jessica inte en fan av semestern. Jag tycker att vi har en linje där hon är, ‘Begging för godis i en mask för att dölja din skam? Nej tack.’ ‘Vad gäller andra helgdagar hoppas showen också att filma en kinesisk nyårspiselfly runt den aktuella händelsen i februari.

Eddie mår upp Om du tyckte att lite Eddie Huang (Hudson Yang) var munnen redan, vänta bara på den här säsongen när han börjar växa upp och tänka på sig själv mer. ‘Han kommer att börja fråga Jessica och Louis på ett sätt som han inte har’ t ‘, förklarar Khan. ‘De börjar röta huvuden när Eddie blir lite mer tröttsam.’ En del av uppväxten kommer också att vara en annan utveckling med sin drömflicka, Nicole (Luna Blaise). ‘Vi’ kommer in i det hela förhållandet, vi kommer att fortsätta att hålla det tåget rör sig ‘, säger Khan.

Fall TV: Hämta scoop på dina favorit återvändande shower

Louis kommer till affärer ‘Nu när restaurangen inte kämpar längre när du når den första nivån på framgång, vad gör du åt det?’ Säger Khan. ‘När räcker det nog? Louis (Randall Park) kommer att fortsätta jaga det och prata om att expandera restaurangen, öppna en annan plats. Vi kommer också tillbaka i hans rivalitet med Golden Saddle. ‘

Jessica kommer också till affärer I premiären kommer Jessica s (Constance Wu) pengarbesparande sida att baksida sitt fula huvud under familjes semester, men hennes ekonomiska know-how kommer också att komma till nytta senare. Khan säger, ‘Det kommer att bli en årstid båge där hon och honung går i affärer tillsammans. Det var något när vi såg hur bra Constance och Chelsey var tillsammans i fjol. ‘

Emery kommer vara fantastisk (som alltid) ‘Emery är den där allting kommer lätt för honom’, säger Khan. ‘Han är damerna’. Emery kan hämta något direkt, medan Eddie kämpar med det. Det är så irriterande för Eddie. Han är, ‘Varför är du så bra på allt?’ ‘Forrest Wheeler, som spelar Emery, är också ett mångkvalificerat barn, och några av hans färdigheter kampsport, tennis och dans kan dyka upp på showen.

Evan vann inte ‘man vill hänga upp’ I årstidens premiär är den yngsta Evan (Ian Chen), hans sista barntand lös, och det kommer att skicka honom på denna spiral eftersom han inte vill sluta vara den älskling, säger Khan. ‘Det är hans identitet, och han vill inte förlora det.’

Mormors hemliga liv kommer att avslöjas Khan säger, ‘Det är ett avsnitt när Jessica lämnar, hon tänker inte ens på vad mormor (Lucille Soong) gör för dagen. Jessica kommer att inse att mormor har hela livet utanför huset som hon inte ens visste om. Även [hon] och Jessica och honung har en rolig dynamik vi kommer att utveckla under säsongen. ‘

Gäststjärnor pekar på Rex Lees karaktär Oscar Chow, som Jessica bara insåg var homosexuell förra säsongen, kommer att återvända. ‘Han kommer att ha en pojkvän nu. Han kommer att föra sin pojkvän att träffa familjen’, säger Khan. för ett besök. När det gäller fläktens favoritskådespelare Albert Tsai, hamnar han för närvarande på ABC: s nya komedi, Dr. Ken, men Khan bestämmer inte en avkastning för sin karaktär Philip Goldstein.

Färskt från båten airs tisdagar kl 8:30 på 30:30 på ABC.

Nej, Fresh Off the Boat slutar inte, men börjar ett nytt kapitel. ABC: s sophomore komedi, som återkommer tisdag klockan 8: 30/7: 30c, kommer att hyra R-band Boyz II Men den här säsongen. ‘Vi’ kommer verkligen att gå för det och göra en video hyllning till den videoen. ‘

Set in 1995 har Fresh Off the Boat inkluderat många seminal ’90s hits från pop till grunge och unga Eddie Huangs favorit, gangsta rap. På samma sätt, tidigare MTV VJ Ed Lover, som hade varit värd för Yo! MTV Raps och för närvarande värd The Ed Lover Show på SiriusXMs BackSpin station, kommer gäststjärnan i ett avsnitt.

Från Cookie till Fresh Off Boat ‘s Jessica: Kolla in TV: s MVPs

Kolla vad mer Huangs är upp till denna säsong:

Familjen som semester tillsammans. Under årstidens premiär kommer Huangs att ta sin första familjesemester, något som är främmande för penny pinchers. ‘Min familj tog aldrig semester’, säger Khan. ‘Det är en accepterad sak i shower med en övervägande del vitgjuten där det är sånt, ‘Åh, det är sommar. Var ska vi på semester? ‘Det gjorde vi inte. Det är genom Huangs ‘ögon’.

En Huang-stil Halloween Khan säger: ‘Det är [Huangs typ av upplevelse av hur vita människor blir galena till Halloween på samma sätt som förortsvägen: dekorerade hus, går nötter. Självklart är Jessica inte en fan av semestern. Jag tycker att vi har en linje där hon är, ‘Begging för godis i en mask för att dölja din skam? Nej tack.’ ‘Vad gäller andra helgdagar hoppas showen också att filma en kinesisk nyårspiselfly runt den aktuella händelsen i februari.