kalori semester kaffe drycker

kalori semester kaffe drycker

Starbucks ‘Gingerbread Frappuccino blandad dryck är inte bättre. Med vispad grädde och helmjölk har 16 uns 370 kalorier, vilket inkluderar 15 teskedar sockerarter och 9 gram mättat fett.

Holiday kaffedrycker är en överraskande källa till mättat fett. I de som Consumer Reports tittade på, varierade mättat fettinnehåll från ca 22% till nästan 100% av vad du Gå Ner I Vikt Snabbt borde ha på en hel dag. Men inte förtvivlan. Att bara beställa en mindre storlek och ersätta skummjölk tar en stor bit av fett- och sockerinnehållet i alla semesterdryckerna Consumer Reports analyserade.

Genom att välja Gå Ner I Vikt Snabbt den mindre Starbucks pepparkaka Frappuccino med skummjölk sparar du 110 kalorier, 4 gram mättat fett och 3 teskedar sockerarter.

Välja den mindre Dunkin ‘Donuts Saltad karamellvirvel Hot Latte med skummet mjölk sparar 170 kalorier, 5 gram mättat fett och ca 4 teskedar sockerarter.

Oavsett var du får din drink, är ett enkelt sätt att skära fett och kalorier att helt enkelt hoppa över vispgrädden.

Med Starbucks Gingerbread Frappuccino Blandad dryck, även med helmjölk, Gå Ner I Vikt Snabbt slår du 100 kalorier av medelstorleken och sätter det mättade fettet ner till en rimlig nivå på 7% av det som rekommenderas att du konsumerar varje dag.

Ett annat tips: Minska eller byt sirap som smakar dryckerna. Vissa franchises erbjuder artificiellt sötad sirap, vilket kommer att minska betydligt på kalorierna i drycken.

Konsumentrapporter är en ideell organisation som inte accepterar reklam och har inget kommersiellt förhållande med någon annonsör eller sponsor på denna webbplats.