Kallt väder förväntas för söndagens semesterfilmmarathon på AUs Davis Arboretum

Kallt väder förväntas för söndagens semesterfilmmarathon på AUs Davis Arboretum

Nu när kyligt väder har flyttat in i området, kommer förhållandena på söndag att vara mycket mer gynnsam för att komma in i julen när en utomhusferiefilmmarathon hålls på Auburn University campus.

Davis Arboretum samarbetar återigen med staden Auburn Parks and Recreation för den fria offentliga evenemang som ska hållas på den främre gräsmattan Gå Ner I Vikt Snabbt utanför paviljongen. National Lampoon s Christmas Vacation

Den utökade väderprognosen från National Viktminskning Tabletter Weather Service i Birmingham kräver soliga skyer på söndag med en hög temperatur på 49 grader och en över natten låg på 29.

Moviegoers uppmanas att ta med filtar och stolar för sittplatser. Gratis varmkorv, hamburgare, varm kakao, varm cider och popcorn kommer att finnas tillgängliga medan de varar. Det kommer att finnas små aktiviteter Viktminskning Tabletter för barn att delta i paviljongen under eftermiddagen.

Parkering finns nära ingångarna på tre sidor: längs Lem Morrison och Parkeringsplats för fjäderfävetenskap; längs Garden Drive; och i Arboretum parkeringsplatsen utanför Garden Drive.