Kallstart med en varm

Kallstart med en varm

ABILENE, Texas God morgon och lycklig tacksägelse! När du börjar dagen kommer temperaturen att vara från de övre 20-talet till mitten av 30-talet med klar himmel och vindar är ute i söder vid 5 10 mph. Om du går ut tidigt eller leder till en morgon Turkey Trot, behöver du en varm kappa.

Thanksgiving Day kommer att värma till över genomsnittliga förhållanden med höga i låg / mitten av 70-talet, har solig skies för alla och milda vindar väster / sydväst vid 5 10 mph. Går Man Ner I Vikt Den klara himlen kommer att förbli över natten och låga kommer att svalna till de övre 30-talet / låga 40-talet.

På fredagen kommer höjderna att fortsätta att värma över hela regionen, vilket gör det till de övre 70-talet / låga 80-talet sen på eftermiddagen. Skies kommer att bli soliga och vindar kommer vara ur syd vid 5 10 mph. Fredag ​​kvällslöften kommer att svalna till låg / mitten av 40-talet med tydliga förhållanden.

På helgen, på lördag, kommer vår nästa kalla framsida att driva igenom regionen. Höjderna kommer att sträcka sig från de övre 60-talet till mitten av 70-talet som det gör men himmel kommer att förbli mestadels soligt och vindarna kommer att växla mot norr vid 5 10 mph. Lördagskväll kommer vi att vara klara och i låg / mitten av 40-talet.

Söndag kommer att likna lördag med höga kvar på låga 70-talet, har soligt himmel och vindar växlar mot söder vid 5 10 mph. Söndagskvällen kommer svalna till låga 50-talet med tydliga förhållanden.

På måndag börjar vi värma tillbaka till mitten Går Man Ner I Vikt av 70-talet över Big Country, vilket är ovanligt för denna årstid. Skies blir soligt med sydvästvindar vid 5 10 mph. Måndagskvällen kommer svalna till de övre 40-talet med klar himmel.

För Viktminskning Tabletter tisdag kommer en annan kallfront att flytta genom Storlandet genom eftermiddagen. Detta kommer att orsaka höga att sträcka sig från de övre 60-talet till mitten av 70-talet, vindarna växlar mot norr vid 5 15 mph och sken blir mestadels soligt till delvis molnigt. Tisdagskvällen blir delvis molnigt och i de låga 40-talet.

Idag ser det ut som om det blir delvis molnigt med nordostvindar vid 5 15 mph och höjder kommer att vara närmare genomsnittet i låg / mitten av 60-talet. Onsdagskvällen är delvis molnigt och i övre 30-talet / låga 40-talet.