Kalkaska advokat anklagad för Embezzling

Kalkaska advokat anklagad för Embezzling

En lokal advokat och tidigare styrelseledamot i Mt. Holiday är nu anklagad för att förblåsa 100 000 dollar från ett äldre kvinnokonto och trampa pengarna till Mt. Semester.

David Kipley var arraigned i Grand Traverse County onsdag.

Kipley gjordes konservator för en kvinna som ansågs vara en person. Gå Ner ett Kilo I Veckan berättas att Kipley gjorde Gå Ner I Vikt På En Vecka en $ 100.000 donation till Mt. Semester från kvinna gården 2012 när Mt. Holiday var i ekonomiskt problem.

Den sista testamentet och testamentet från hennes listade åtta välgörenhetsorganisationer, men Mt. Holiday var inte en av dem.

Jag tror att han inte stjäl pengarna. Semesterstyrelsens ordförande.

David Kipley, en advokat i Kalkaska, utsågs till Går Man Ner I Vikt en kvinna konservator tillbaka 2012.

konservator utses av domstolen för att hantera någon persons ekonomiska intressen där personen är under någon form av funktionshinder, förklarade Dan Hubbell, VD för Hubbell Law Office. konservator ansvarar för den ekonomiska förvaltningen av vad de kallar boet. dokument anger flera villkor som skulle behöva domstols godkännande.

Kipley uttalade vid en utfrågning tillbaka år 2017 att han inte hade fått domstols godkännande för donationen på 100 000 dollar.

varnade år 2015 om att det fanns en invändning mot herr Kipley och boet, men det handlades mellan boet och herr Kipley, sa John.