Kalifornien tonåring dumpad på vägkanten använder sista andetag för namn mördare

Kalifornien tonåring dumpad på vägkanten använder sista andetag för namn mördare

LIVERMORE, Kalifornien. En Kalifornien-tonåring knuffade och lämnade för död på sidan av en väg före gryningen. Måndag krypade nästan 100 meter för att hitta hjälp och använde hennes sista stunder för att peka polisen mot sina påstådda mördare, sade utredare. upptäckte offret, identifierat av Alameda County Gå Ner I Vikt På En Vecka Sheriff Office tjänstemän som Lizette Andrea Cuesta, 19, av Tracy, vid sidan av en väg nära unincorporated Livermore, som ligger cirka 50 miles öster om San Francisco.

Cuesta blöts i blod, med skador så allvarliga att UPS-arbetarna ursprungligen trodde att hon saknade en arm, Sgt. Ray Kelly med Alameda County Sheriff Office berättade San Francisco Chronicle. Hon flygtes till Eden Medical Center i Castro Valley, där hon dog omkring två timmar efter att ha hittats.

Hon gav poliser en redogörelse för den brutala attacken under den korta tiden, sa Kelly.

inre styrka att hålla sig levande och kämpa (var) ganska anmärkningsvärt, berättade Kelly för kronan. ung kvinna fastnade när hon blev kvar för död och kunde leva i ytterligare ett par timmar och få oss den informationen.

Kelly sa att han bara kan hämta en handfull gånger att hans byrå har kunnat få en deklaration från ett offer. Enligt Cornell Law School är en döende deklaration ett uttalande gjord av ett vittne som senare inte är tillgängligt för rättegången, som gjorde uttalandet under tron ​​att deras död var nära förestående, och uttalandet gäller orsaken eller omständigheterna för den förestående döden.

En döende deklaration är tillåtlig för domstolen som ett undantag till hovsregeln om bevis.

döende deklaration är ett mycket övertygande bevis som erkänts i domstolen att vara mycket trovärdig och tillförlitlig information, sade Kelly.

Richard Loadholt var en av leveransförarna som hittade Cuesta. Han berättade Fox 40 i Sacramento att det fanns så mycket blod att han inte kunde berätta vilken färg flickhåret var.

kan säga att det var så dåligt att du bara var tvungen att ge henne tröst, berättade Loadholt för news stationen. annars skulle det bli ont.

Medan en annan förare som hände på scenen gick för att hitta en plats med bättre mobiltelefonmottagning för ett 911-samtal, uppmanade Loadholt och hans kollegor Cuesta att hålla sig vakna och fortsätta prata med dem.

lagt ner i nästan tre minuter på en period, och vi berättade för henne att gå upp, sade Loadholt. visste Går Man Ner I Vikt att hon var tvungen att gå upp och jag lovar det.

kämpade som en soldat. Som en krigare.

Roberto Cuesta, offrets morbror, berättade för CBS Sacramento att hans systerdotter dödade bortom ord. Lizette, som ursprungligen var Gå Ner I Vikt På En Vecka från San Jose, bodde i Tracy med sin far när hon dödades.

En vakan hölls tisdag kväll på en San Jose skatepark där tonåren var en fixtur.

älskar henne, berättade Ray Cuesta för news stationen. var alltid en fighter, hon var alltid modig, stark, en ledare. Om hon ville göra något, skulle hon få det gjort.

Utredare tror att Cuesta kom in i bilen med Gross och Leonardo frivilligt. Kelly beskrev henne som en vän till paret, vars Facebook-sidor indikerar att de är förlovade.

Motivet för attacken var inte tydligt.

Ray Cuesta sa att hon trots sin död kände att hans dotter vann slaget mot sina mördare.

Jag vet att hon gick bort, men när de gjorde det för henne, tänkte de, de visste att de kom bort med det, sa Cuesta. hon lät dem komma undan med det. Hon tog fred med sig själv, och hon tog fred med mig och min familj.