Kalifornien Kokbok

Kalifornien Kokbok

Steg 1Tag ugnen till 350 grader.

Steg 2 I skålen på en stativblandare eller i en stor skål med en elektrisk mixer, slå ihop ägg, melass och brunt socker. Slå i vattnet, sedan bakpulver, salt, muskotnöt, kryddnejlika, kanel och allspice. Slå i valnötterna, och sedan halva mjölet. Det är bäst att slå i resten av mjölet för Går Man Ner I Vikt hand, det här receptet gör mycket deg, eventuellt för mycket för vissa mixers.

Steg 3Racka degen i partier på en välmjölad yta till en generös fjärdedel tjocklek. Klipp degen i diamantformar och baka på lätt smutsade ark tills botten är lättbrunad men toppen har ännu inte färgat, 11-13 minuter.

Steg 4Pack i lufttäta behållare; dessa håller i 2 till 3 månader och skickas bra.

Semesterkakor kan delas in i två kategorier. Det finns de perfekta kakorna vi ser i de glänsande tidskrifterna, de som gör oss oooh och ahhh över sina bländande mönster och festliga färger och ser ut som snygga att äta.

Då finns det dina favoritfamiljkakor för familjen: De kanske inte är Martha, Går Man Ner I Vikt men det skulle bara vara jul utan dem.

Mer än 350 recept har skickats in online, och nästan 80 000 röster gjordes. Vi tog topp 50 Viktminskning Tabletter röst getters till folket på Le Cordon Bleu College of Culinary Arts i Pasadena, och eleverna bakade dem alla. Times Matredaktör Russ Parsons, biträdande matredaktör Betty Hallock och Times Test Kökschef Noelle Carter tillbringade en lördagsmorgon smaka varje enskild tillsammans med Lachlan Sands, dekan Cordon Bleu, Rebecca Marrs, chef för karriärtjänster på Cordon Bleu och Porsche Reid , en student.