Kalenderveckan av 2 till 8 december

Kalenderveckan av 2 till 8 december

idag och dec. Hancock Ave .; en dokumentärfilm om det mänskliga tillståndet, som följer sju fjädrande karaktärer som överensstämmer med verkligheten med att leva med Huntington Disease (HD), en ärftlig degenerativ neurologisk störning som har kallats den mest förödande sjukdomen som man känner till. Efter vuxenutbrott inträffar 15 20 år långsam, smärtsam mental Gå Ner ett Kilo I Veckan och fysisk försämring. För Gå Ner I Vikt På En Vecka barn som har ungdomsformen av Huntington är nedgången kraftigt accelererad. Onsdag, Fredag ​​och Lördag till och med den 7 januari, Lyndon House Arts Center, 293 Hoyt St .; köpa original och handgjorda föremål för juldekorationer och gåvor; (706) 613 3623. Tisdagar till och med 25 februari, Bishop Park, 705 Sunset Drive; Classic City Majorettes erbjuder instruktioner i dans twirling, strutting, marschteknik och mer; Eleverna får möjlighet att visa färdigheter i samhällsföreställningar som UGA Men och Women Basketball-spel. för tjejer i åldern 5 år och äldre registrering pågår Viktminskning Tabletter och accepteras vid Bishop Park; Kostnaden är $ 65 per person för invånare i Athens Clarke County och 80 dollar per person för icke-länsboende. batonger och uniformer är extra och kommer att beställas i första klassen; (706) 613 3589.

St. Mary sjukhus, 1230 Baxter St .; Titan Treblemakers från North Oconee High School kommer att sjunga semestermusik och Santa kommer att vara tillgänglig för att ta fotografier i slutet av programmet, Lätta förfriskningar kommer att tillhandahållas; Love Lights är ett året runt insamlingsinsatser för att dra fördel av St.