Kalender för händelser

Kalender för händelser

Söndag, dec. 13HolidayParty: Gingerbread dekoration och semestergåva fair.and förfriskningar. Beställ Wilton pepparkakaset för att boka din plats. Salinas Går Man Ner I Vikt Senior Center Holiday Dinner Friendraiser: Alla är välkomna. $ 10. Bokningar begärda men inte nödvändiga. Går Man Ner I Vikt Ta ut tillgänglig. Lördagssöndag på National Steinbeck Center, 1 Gå Ner I Vikt Snabbt Main St., Salinas. Andra platser inkluderar John Steinbeck Library och Fox Theatre. $ 5 $ 25.SUNDAG, DEC. Medlemmar i samhället är uppmanade att hjälpa till att döma. Två bussar kommer att träffas vid Kmart Parking Lot, 1050 N. Davis Road, Salinas. 13Monterey Bay Poetry Consortium: Läsningar av Laura Bayless och Barbara Bloom. $ 5. 831 684 0854.Poetry läser och bokar signering av Victor Henry: De ville ha, berättande dikter om hans Vietnam upplevelse. SUNDAG, DEC. 13 lördag, dec. 19Book-signeringar av Tony Albano: Berättelser från hans nya bok är en Bumpy Road. 18World Affairs Council: Ämnet är krigstidens historia Fortsätter till Bedevil nordöstra Asien. Lunch är $ 25 för WAC-medlemmar och $ 35 andra. Endast föreläsning är gratis. 13TubaChristmas Monterey: Inledande tuba och euphoniumkoncert. Franklin St., Monterey.MPC Band Vinterkoncert: John Anderson leder. $ 10. Gratis för seniorer, studenter och militärer. 831 646 4200.