Kalender för händelser i Berks Country region

Kalender för händelser i Berks Country region

Verksamheten varierar varje vecka. Information: 610 683 5820. Nancy A. Hughes är upphandlad med Black Opal Books. Lätta förfriskningar. Brooke St. Middag med tyst auktion hedrar staten Rep. Mark Rozzi som 2017 Champion for Youth och firar 30 år att hjälpa Berks County studenter lyckas. Kostnad: $ 65. Alla intäkter gynnar mentorer för Berks Youth. Barnens Går Man Ner I Vikt första klass upp för att träffas för att göra konst och hantverk. Ta med ditt eget projekt eller gör ett planerat projekt: filtpennor. Gör en vävt renarprydnad. Kostnad: $ 5, betalas vid evenemanget. Registrera: 610 683 5820. Brooke St. För Gå Ner I Vikt Snabbt små från födsel till ålder 5. Se och hör de personer du röstar för. Få dina egna frågor besvarade. Förfriskningar som serveras efter programmet. Röstning är en rättighet, ett privilegium och ett ansvar. Valdagen är 7 november. Mary Church, 94 Walnut Road, Tilden Township. Hemlagad mat, kul, aktiviteter, pågående underhållning och spel för Gå Ner I Vikt På En Vecka alla åldrar. Mat tillgänglig 6:30 till 8:30. Shartlesville Grange, North Fourth Street. Kostnad $ 6, gynnar Shartlesville Lions uppehållsprogram. Information: 610 926 1307Oct. Leverantörer inkluderar 31 väskor, smakligt enkel, bortskämd kock, Tupperware och Susies tehanddukar. Lunch och en mängd olika äppeldetrar och pajer. Raffel för korgar. Danmarks Lutherska kyrka, 480 Big Spring Road, Heidelberg Township. Regn eller glans. Intäkter till förmån för ungdomsprogram. Teen Challenge körs och en DJ kommer att underhålla. Mat, konst och hantverk, loppmarknad, barnaktiviteter, tyst auktion, dörrpriser. High St., Womelsdorf. Kostnad: $ 8, vuxna; $ 4,50, barn. Inkluderar majspai, rullar, salladsbarn, dryck och efterrätt. Ta ut måltider tillgängliga, var god beställ i förväg för att ta ut mer än fyra pajer: 610 589 4130. Lämna ett meddelande.