KAIT Jonesboro

KAIT Jonesboro

Grillgröna bönor Grillgröna bönorRecipe från Michele Shiamone of Warren, Ohio 1 pund bacon 1 stor lök 1 kopp ketchup 1/4 kopp brunt socker 1 msk ättika 1 matsked Worcestershire sås 5 6 burkar franska snittgröna bönor I

Recept från Michele Shiamone of Warren, Ohio

Särskilda bakade bönorSärskilda bakade Gå Ner I Vikt På En Vecka bönorRecipe från juni Eldridge of Tennessee 1/2 lb bacon 1/2 lb kött 1 lök, hackad 1 2lb burk fläsk n bönor 1 kan njurebönor 1 kan Viktminskning Tabletter smörbönor 1/4 kopp melass 1/2 kopp brunt socker 1/2

Recept från juni Eldridge i Tennessee

Södra kål och potatisSouthern kål och potatisRecipe från Victoria Farrish of Virginia

Bakad potatis i en potBakad potatis i en potRecipe från Angela Wilson från Town Creek, Ala.

Grillad persikorGrilled peachesStone frukter fungerar bra i söta och salta rätter. Viktminskning Tabletter Prova dem på grillen eller i sallader samt i desserter eller fruktsallader för en uppfriskande behandling.

Basmati-ris med exotiska kryddor Basmatris med exotiska kryddor2 msk. rapsolja 2 msk. kummin frön 1/2 Tsk. karrypulver 4 koppar vatten 2 koppar basmatiris 2 Tsk. salt 1. I 3-koks gryta över medelhög värme, värmeoljaolja tills den är väldigt varm men inte rökning.