Kaiser Chiefs slutar musikhelg på Earlham Park i Norwich med Sunday Sessions festival

Kaiser Chiefs slutar musikhelg på Earlham Park i Norwich med Sunday Sessions festival

Uk Live, som också organiserar Let’s Rock Norwich !, ligger bakom Sunday Sessions och marknadschefen Natalie Yost sa att de förde festival till Norwich på grund av stadens njutning för musik.

MER: 10 konserter som du inte vill missa i Norfolk och Suffolk i sommar

‘Det finns alltid så mycket spänning på Går Man Ner I Vikt Gå Ner ett Kilo I Veckan Earlham Park och i staden och det finns en riktig fart för saker som detta i Norwich,’ sa hon. ‘Hela platsen suger bara entusiasmen.’

Om evenemanget är en framgång i Norwich, hoppas företaget att det kan lanseras över hela landet.

Mest kända för låtar Jag förutser en Riot, Ruby och varje dag jag älskar dig mindre och mindre, Kaiser Viktminskning Tabletter Chiefs har haft två brittiska nummer ett album och främre mannen Ricky Wilson har dykt upp som domare på The Voice.

Bandet har spelat två gånger tidigare i staden. De hade en rubrik på UEA LCR 2012 och blev förenade med Bloc Party, The Killers och Futureheads på NME Tour tillbaka 2005.

I likhet med återkomsten av Let’s Rock Norwich! Till Earlham Park kommer Little Mix också att komma tillbaka till arenan på sommaren efter deras populära show förra året.

Councilor Gail Harris, biträdande ledare för Norwich City Council, sa att dessa händelser visar att Earlham Park blir känd som en musikplats.

‘Det är spännande att denna typ av högprofil musikhändelse med en sådan högkvalitativ headliner blir en vanlig funktion i Earlham Park, en av Norwichs mest älskade parker,’ sa hon.

Populära 1980-festivalen Låt oss Rock Norwich! Vara tillbaka på Earlham Park lördagen den 26 maj.

Ett av de största namnen på räkningen i år är den tidigare grannstjärnan och 80-talets hjärta, Jason Donovan som är mest känd för sin speciellt för dig-duett med Kylie Minogue.