Kairo slutar säsong med vägförlust till Burke

Kairo slutar säsong med vägförlust till Burke

WAYNESBORO När du spelar det oslagna lag nr 2 i staten på vägen, är du bättre nära perfekt.

Tyvärr för Kairo Syrupmakers var fredag ​​inte en av sina bästa nätter, när Burke County Bears slutade sin 2017 säsong och gav dem ett 41 23 Går Man Ner I Vikt nederlag.

Bearsna gjorde efter att Syrupmakers stoppade dem på sin startkörning, men Cairo begick sin första av sex omgångar på natten på deras andra spel från scrimmage. Bears svarade med sin första touchdown av natten, men missade extra poängen att leda 6 0 med 7:05 att spela under första kvartalet.

Kairo svarade med en 69 yard touchdown på ett skärmkort från Matthew Peters till Jamarcus Vicks. Noah Jones lade till extra poäng för att ge Syrupmakers sin enda ledning på natten, 7 6 i början av andra kvartalet.

Bearsna gjorde sedan tre oanvända touchdowns av två Cairo-omställningar och ett kort fält efter en misslyckad fake punkt av Syrupmakers. Freshman kicker Noah Jones avslutade ett pass till Nicholas Smith på den falska, men Bears gjorde stoppet en gård blyg av den första nere. Björnarna ledde 27 7 på hälften.

Kairo öppnade andra halvlek med ett resultat bakom Quay Edwards och Matthew Peters. Tahj Vicks tog det de Gå Ner I Vikt På En Vecka sista två varven och konverterade en tvåpunktsomvandling för att skära björnens ledning till 27 15 med 9:32 för att spela under tredje kvartalet.

Kairo återhämtade den efterföljande onsidsparken men kunde inte konvertera. Kairoförsvaret höll Gå Ner I Vikt På En Vecka sedan Bears och tog över på nedgångar, men en annan fumble av Syrupmakers ledde till en annan Burke County poäng som kom på en 2 yard körning med 9:55 att spela i spelet.

Kairo lade till en annan poäng sent efter en blockerad punkt, på en annan kort sikt av Tahj Vicks med 5:27 för att spela i spelet, och Scooter Cooper tog upp tvåpunktsomvandlingen för att skära ledningen till 34 23. Bears slog dock spel bort på en sen poäng med drygt en minut att spela för att ta hem vinsten för att gå vidare till tredje omgången av staten 4A playoffs nästa vecka mot Marist.