Kabel erbjuder gamla och nya specialerbjudanden för semestern

Kabel erbjuder gamla och nya specialerbjudanden för semestern

Nätverk, kabel erbjuder gamla och nya erbjudanden för semesternTELEVISION ‘S WINTER WONDERLAND

December 02, 1991By Chicago Tribune

Högsäsongen är här, och precis som så många prydnadsbelysningar lyser många första körningar och vintergröna program med TV-skärmar med bra jubelbilder. 20 december, CBS), en animerad och levande handling speciell som innebär en föräldralös, en Gå Ner ett Kilo I Veckan docka, ett barnlöst par och en ödets vridning. Jonathan Winters och Paul Winfields röster finns.

‘Wish’, anpassad från Rumer Godden ‘s’ The Holly and Ivy Story ‘, är den första i en serie av’ Ronald McDonalds Family Theatre Går Man Ner I Vikt ‘-produktioner.

McDonalds s har för avsikt att dessa speciella och framtida familjeteaterprojekt, allt baserade på böcker, kommer att uppmuntra barn att läsa.

Här är andra ursprungliga godisar (förutom semesterepisoder på sitcoms och drama) som nätverket har planerat. Kontrollera de dagliga tv-listorna för ändringar i sista minuten.

‘En liten bit av himlen’ (9 ikväll, NBC), en nyckfull historia om en ung man (Kirk Cameron) som lovar att hitta en vän till sin utvecklingsstörda syster. Söndag, NBC), om en lurad fastighetsförsäljare (John Larroquette) som försöker förstöra egendom som förlorats till sin ex-fru i en skilsmässauppgörelse och döms sedan till 50 timmars samhällstjänst som coachar ett vuxen basketlag som leds till de speciella olympiska spelen. Söndag, ABC), ett drama baserat på den berömda New York Sun-redaktionen från 1897. Richard Thomas, Edward Asner och Charles Bronson-stjärnan. 9 december, NBC) handlar om exploatering av en karismatisk änka (Jessica Tandy) med en förmåga att läsa barnhistorier. Stephanie Zimbalist och Charles Durning är också stjärnan. 13 dec, CBS), en fest av amerikanska indiska traditioner. Anslutande till Denver är 4000 Assiniboine och Gross Ventre Indians, en indisk barnkör, Clint Black, Patty Loveless och Kathy Mattea. 14 december, ABC), en timmes special som inkluderar en featurette starring Pooh och de animerade shortsna ‘Bearly Asleep ‘och’ Hockey Champ ‘, båda med Donald Duck, 15 dec, CBS), en ung man (Fred Savage) berättelse som befinner sig i en excentrisk gammal man (Hume Viktminskning Tabletter Cronyn). I Philadelphia ligger historien in i den 16 december NBC), ett drama som stjärnor Lloyd Bridges som Santa, som söker en ersättare eftersom hans 300 års tjänstgöring som jolly leksaksfördelare är uppe. 18 december, CBS), en animerad funktion där Opus the Penguin (av ‘Bloom County’ och ‘Outland’ -remsor) frågar Santa för gåvan av flygning. Dec. Dec. 18), berättat av Jimmy Durante. December 13 december på CBS.

‘Dr. Torsdag på TNT-kabelkanalen. Boris Karloff ger rösten till den otäcka Grinch, som försöker förstöra Whos’ semesterns fest. den 18 december. Julmorgon på ABC. Onsdag på Maryland Public Television s kanaler 22 och 67. 10 dec), med opera-stjärnan som utför en julkalender i Paris, dec 15 dec), 24 timmars ‘SNL’ semesterskissar. Dec. Dec. 15) , med klipp från 13 vintage Crosby semester specialerbjudanden.